28 / 03 / 2024

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası için çalışmalar başladı!

Bingöl Belediyesi, yeni belediye hizmet binası için çalışmalara başladı. İhale hazırlıkları başlayan binanın yapımına inşaatı 2018'de başlayacak.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Bingöl'e 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi 15 Aralık 2023 tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 108 konut yer alıyor.

O ilde 16 adet arsa satılıyor! İhalesi 12 Eylül'de!

Bingöl Belediyesi, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir, Bahçelievler, Şehit Mustafa Gündoğdu ve Kültür mahallelerinde yer alan 16 adet arsayı satıyor...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

TOKİ'den Bingöl'e 1.172 yeni konut!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Feyzi Bingöl'den yeni deprem açıklaması!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremi önceden tahmin eden ve uyarı yapan Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Feyzi Bingöl, Sözcü Gazetesi’ne konuştu.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

TOKİ Bingöl Adaklı projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Adaklı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bingöl'de imara yeni düzen geliyor!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Çarpık kentleşmeye izin verilmeyecek, tüm imar uygulamaları ilimizin genel durumu göz önünde bulundurularak mevzuat doğrultusunda hayata geçirilecek'' diye konuştu.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası Haberi

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin yoğun gayretleri sonucu Milli Savunma Bakanlığı’nca belediyeye devredilen 35 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek yeni belediye hizmet binası açık ihale usulüyle ihale edildi.

Bingöl Belediyesi'nde yer alan habere göre, Veysel Belgin Gençlik Merkezi konferans salonunda komisyon huzurunda yapılan ihaleye 11 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 40 milyon 751 bin lira olan yeni belediye hizmet binası için 11 firmanın evrakları tam görüldü. 

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün yaptığı açıklamada, ihale sürecinin katılımcılar huzurunda tamamlandığı bildirildi.

Yapılan açıklama şu şekilde;

“İhaleye katılan firmaların dosyaları açılarak evrakları kontrol edildi. Teklifler, komisyon huzurunda açılarak, katılımcılara okundu. İhale süreci şeffaf bir şekilde eksiksiz olarak tamamlandı. İhale süreci kapsamında en uygun teklifte bulunan firmanın bilançoları kontrol edilecek, verilen teklifin sınır değeri altında kalması halinde...