19 / 04 / 2024

Bingöl Genç kentsel dönüşüm

Bingöl Genç kentsel dönüşüm

Bingöl'ün Genç ilçesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi başlıyor. Bölgede metruk yapılar ile iskan vasfını yitirmiş alanlar dönüşecek.

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl'de kentsel dönüşümde ilk aşama başladı!

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin hayata geçirilmesi için hak sahiplerinin muvafakat vermesi gerektiğini söyleyen ingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, "Projemizin hayata geçirilmesinde noktasında ilk aşamayı gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

CHP Bingöl İl Başkanı Bazencir, kentsel dönüşüm projesinin hak sahiplerini mağdur ettiğini söyledi. Bazencir, “Hak sahiplerinin mağduriyetlerini dile getiriyor ve hatta çaresiz kaldıklarını belirtiyoruz” dedi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl'de 921 aile kentsel dönüşüm mağduru oldu!

Bingöl’de ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yer alan Kültür Mahallesi’nde evleri yıkılan 921 aile, ‘1 yılda anahtar teslimi’ sözü verilmesine karşı 3 yıldır verilen hiçbir sözün tutulmadığını ifade etti.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Genç kentsel dönüşüm Haberi

Bingöl Genç kentsel dönüşüm

Bingöl'ün Genç ilçesinde kentsel dönüşüm uygulaması start aldı. Bölgede metruk yapılar ile iskan vasfını yitirmiş alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim projesiyle yenilenecek.


Genç Belediyesi Başkanı Hadi Topraktan konuyla ilgili ve yeniden revize edilen belediye imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 


Topraktan, "İmar planımızın modem kentleşme ve hizmet sunumu baz alınarak ilçemiz genelindeki iskan vasfını yitirmiş altyapı itibariyle kanal, su gibi hizmette beklenen sonucu alamadığımız alanlarda kentsel dönüşüm projesi uygulaması başlatılmıştır" dedi. Kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ilk etapta cezaevi ve afet konutları ile bölgede yer alan çarpık yapılar için uygulanacağını vurgulayan Topraktan, "Bu bağlamda bu yerleşim yerlerinde ikamet eden hak sahipleri ile Mayıs ayının son haftasında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Bilgilendirme toplantısının yeri ve tarihi belediyemizce vatandaşlarımıza iletilecek" diye...