23 / 04 / 2024

Bingöl Saray Mahallesi dönüşüm

Bingöl Saray Mahallesi dönüşüm

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Bingöl 108 konut ihalesi bugün!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl Yedisu 108 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl Yedisu projesi için düğmeye basıldı!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl 1.172 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bingöl'e 1.172 yeni konut!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi 10 Ekim'de!

Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bingöl Saray Mahallesi dönüşüm Haberi

Bingöl Saray Mahallesi dönüşüm

Bingöl Düzağaç İl Özel İdare karşısındaki yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi, kentsel dönüşüm bekliyor.

Çapakçur Gazetesi'nde yer alan habere göre; 100, 75 ve 60 metrekareden meydana gelen ve yaklaşık 300 dairenin bulunduğunu mahallede daireler boşaltıldı. Bazı binaların tamamı tahliye edilirken, binalarda ise 1 veya 2 aile yaşıyor.

Kimliği belirsiz bazı kişiler boşaltılan bazı dairelerde hurda değeri olan kapı, pencere, dolaplar yağmalanıyor ve mahalle sakinleri yetkililerin mahalleye ilgisiz davranıyor.

Bölgede hizmet veren fırın, market gibi günlük ihtiyaçların karşılanacağı işletmelerin kapandığını ifade eden mahalle sakinleri, tahliye edilen binalarda türlü ahlaksızlıkların yaşandığını ve oluşan durumun güvenlik açısından zaafiyet oluşturduğunu ifade ettiler.

Belediye Meclisi tarafından acilen imar izni çıkarılıp mahallenin dönüşümünün sağlanması gerektiğini söyleyen mahalle sakinleri, şunları söyledi: “Mahallemiz bir zamanlar Bingöl’ün en düzenli mahallesi...