25 / 04 / 2024

Bir Kent Efsanesi Konut Balonu Ahmet Büyükduman

Bir Kent Efsanesi Konut Balonu Ahmet Büyükduman

Ahmet Büyükduman imzalı Bir Kent Efsanesi Konut Balonu kitabı Scala Yayıncılık tarafından çıkarıldı. Ahmet Büyükduman, ODTÜ’den lisans, İstanbul Üniversitesi’den yüksek lisans ve doktora derecelerine sahip...

3 deprem uzmanı tek bir kent için konuştu: Her an deprem olabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, Prof. Dr. Hasan Çetin ve  Prof Dr. İsmail Hakkı Çağatay'dan tek bir şehir için çok çarpıcı deprem açıklaması geldi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada her an deprem olabileceğini belirtti.

Bir Volkswagen efsanesi Polo'nun mayıs ayı fiyatı belli oldu! Polo'nun yeni fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız!

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Volkswagen, mayıs ayı kapsamında yeni fiyatlarını duyurduğunu paylaştı. Peki, Volkswagen Polo özellikleri neler? Mayıs ayı fiyatı kaç TL oldu? İşte 2 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bir otoyol efsanesi Harley Davidson Road King 28 Ekim 2022 fiyat listesi! 

Klasik krom tasarımı ve modern touring performansıyla sadeleştirilmiş bir otoyol efsanesi olarak lanse edilen Harley Davidson Road King fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Road King 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyatları ne kadar oldu? Otomobil efsanesi Golf'e zam geldi mi? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir otomobil efsanesi olan Volkswagen Golf fiyatları merak ediliyor. Türkiye'de en çok satan otomobillerden olan Golf, yeni logosuyla dikkat çekiyor. Peki Golf fiyatları ne kadar oldu? Volkswagen Golf Temmuz fiyatı kaç lira? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mehmet Murat Çalık: İstanbul'u kimlikli bir kent haline getirmeliyiz!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından gerçekleştirilen 2.Kentsel Tasarım Sempozyumu'na katıldı Başkan Çalık, "Kentlerimizde kent belleğini yaşatacağımız alanlara da ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Muhittin Böcek: Planlı, kimlikli ve kontrollü bir kent yaratacağım!

Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, planlı, kimlikli, kontrollü bir kent yaratacağını söyledi.

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

Şırnak'ta iki yılda yeni bir kent kuruldu!

Şırnak'ta 2015 ve 2016 yıllarında tetöristlerin yaptığı operasyonlar sonrasında ağır hasar görüp yıkılan konutların yerine yeni bir kent kuruldu. 

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

İyi bir kent planlama sürecinin 5 adımı!

İmpo İmar AŞ Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, iyi bir planlama için gözönüne bulundurulması gereken 5 adımı anlattı...

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Bir Kent Efsanesi Konut Balonu Ahmet Büyükduman Haberi

Bir Kent Efsanesi Konut Balonu Ahmet Büyükduman

Ahmet Büyükduman, ODTÜ’den lisans, İstanbul Üniversitesi’den yüksek lisans ve doktora derecelerine sahip.


1993-2005 yılları arasında finans sektöründe müfettiş, şube müdürü ve kredi pazarlama müdürü olarak görev yapan Büyükduman, 2005 yılından bu yana gayrimenkul değerleme sektöründe yönetici olarak çalışıyor.


Profesyonel kariyerinin yanı sıra 1998 yılından bu yana üniversitelerin ilgili bölümlerinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmakta ve kurumlara yönelik eğitimler...