29 / 03 / 2024

Volkswagen Golf fiyatları ne kadar oldu? Otomobil efsanesi Golf'e zam geldi mi? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyatları ne kadar oldu? Otomobil efsanesi Golf'e zam geldi mi? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir otomobil efsanesi olan Volkswagen Golf fiyatları merak ediliyor. Türkiye'de en çok satan otomobillerden olan Golf, yeni logosuyla dikkat çekiyor. Peki Golf fiyatları ne kadar oldu? Volkswagen Golf Temmuz fiyatı kaç lira? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Türkiye'de en çok satan otomobillerden olan Volkswagen Golf, bir otomobil efsanesi olarak nitelendiriliyor. Volkswagen Golf'ün Temmuz fiyatları merak ediliyor. 

Panoramik açılır cam tavanı ve geniş tabanlı lastikleriyle dış görünümü güçlendiren Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliğiyle de dikkatleri topluyor. 

Volkswagen Golf fiyatları ne kadar oldu? Otomobil efsanesi Golf e zam geldi mi? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Dış ambiyans aydınlatması, ısıtmalı ön koltukları ve direksiyonu, adaptif hız sabitleyici, park asistanı, kör nokta uyarı sistemi, ön bölge asistani gibi özellikleriyle sürücüleri cezbeden ve yolculuk kalitesini artıran Golf, yakıt tasarrufu sağlıyor ve düşük motor gücüyle çalışıyor.

Volkswagen Golf'te yer alan 10 inç dijital gösterge paneli ve 10 inç genişliğinde yüksek çözünürlüklü TFT LCD ekran ile tüm veri ve bilgiler direkt olarak sürücünün görüş alanına taşınıyor. Golf, Impression, Life ve Style olacak şekilde 3 farklı donanım seçeneğiyle sunuluyor. 

Peki Golf fiyatları ne kadar oldu? Volkswagen Golf Temmuz fiyatı kaç lira? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön