24 / 04 / 2024

Birevim şikayetvar ödülü

Birevim şikayetvar ödülü

Şikayetvar.com, özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim'i ödüllendirdi.

Birevim En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü aldı!

Başarıyla dikkat çeken Birevim, En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü ve Gold Award ödülü aldı...

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Birevim'e müşteri memnuniyeti ödülü!

Şikayetvar.com, özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim'i ödüllendirdi.

Birevim 2018 yılında yüzde 100 büyüme hedefliyor!

Tasarrufa dayalı gayrimenkul sektörü 2017 yılında yüzde 40 büyüdü. Sektörün en önemli oyunları arasında olan Birevim 2018 yılını yüzde 100 büyümeyle kapatmak istiyor. 

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

Kaya İzmir Thermal & Convention Oteli ödül getirdi!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İZSİAD) düzenlediği İzmir'e katkı ödülünün bu yılki sahibi Kaya Holding oldu. İzmir Arena'da gerçekleştirilen ödül törenine zmir iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri ile İZSİAD üyeleri katıldı

Ankara Hamamönü turistik destinasyon ödülü aldı!

Altındağ Belediyesinin başlattığı restorasyon çalışmalarıyla çekim merkezi haline gelen ve 2011 Avrupanın seçkin turistik destinasyonları yarışmasında Türkiye birincisi seçilen Hamamönü, ABden ödülünü aldı

İlbak Holding Newada projesi ile Londra'da tasarım ödülü aldı!

İlbak Holding bünyesindeki ML Yapı, ilk projesi "Newada" ile İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen "Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri" töreninde, Avrupada en iyi tasarım ödülünü aldı

İstanbul'daki üç restorana mükemmeliyet ödülü!

Amerikada yayınlanan Wine Spectator dergisi, üç İstanbul restoranını şarap servisinde mükemmeliyet ödülüne layık gördü. Listede Türkiye ilk kez yer aldı...

Birevim şikayetvar ödülü Haberi

Birevim şikayetvar ödülü

Tüm sektörlerde yüksek müşteri memnuniyeti, teşekkür oranları ve firmaların sorun çözme yaklaşımla ilgili değerlendirmelerde yapan Şikayetvar.com, özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim ödül sahibi oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Birevim'den yapılan açıklamaya göre, ev alımı konusunda ön plana çıkarak hızla büyüme sağlayan faizsiz çözümler yurt dışı ve yurt içi platformlarda dikkatleri üzerine çekerek, ödül kazanıyor.

Büyüyen faizsiz finans sektöründe kendine özgü 4T teminat metoduyla müşteri hakkını koruyan Birevim, başvuru yapılmadan verilen Şikayetvar.com ödülüne layık görülerek, başarısını ve üstün müşteri memnuniyet anlayışını bir kez daha kanıtlım sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim’in tüm firmalar arasında ve sadece 2018’in değil tüm zamanların en yüksek müşteri memnuniyeti ve teşekkür oranına sahip firması olduğunu söyledi.

Çiftçi, "Müşterilerimiz...