18 / 04 / 2024

bisiklet

bisiklet

Yuki’nin çevreci elektrikli mopedi Lucky modelinin Ekim 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Yuki Lucky moped kaç lira oldu? İşte, Yuki Lucky’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bim’den peşin fiyatına 9 taksitli katlanır bisiklet! Bim 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Bim market 30 Eylül Cuma günü için yeni bir katalog yayınladı. Katalogda birbirinden farklı kategorilerde pek çok ürün hesaplı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bu ürünlerden biri de son zamanların trend ulaşım araçlarından biri olan katlanır bisikletler.

Migros'tan bisikletlere yüzde 25 indirim! Kampanya bitmeden yakalayın! İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros, seçili çocuk ve yetişkin bisikletlerine yüzde 25'e varan indirim uyguladı. Hemen gidip fırsattan yararlanın. Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Rekabet Kurumu’ndan Martı’ya soruşturma! Halka arzda ilk aşamaya hazırlanıyordu

Rekabet Kurulu, Martı Scooter'lerin şirketi olan Martı İleri Teknoloji şirketine soruşturma açtı. İşte detaylar…

‘Market tekne mi satar?’ demeyin.. A101’de her şey var!

‘Market tekne mi satar?’ demeyin.. A101’de her şey var! A101 market 11 Ağustos Perşembe günü için çeşitli aktüel ürünlerin yer aldığı yeni kataloğunu yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda özellikle bir ürün dikkat çekiyor. Marin Bot markasına ait bir tekne!

En güçlü elektrikli bisiklet hangisi? İşte Türkiye’de satılan en uzun menzilli elektrikli bisikletler

Son yıllarda araç fiyatlarına peş peşe gelen zamlar elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet piyasasını hareketlendirdi. Cadde ve sokaklarda scooter binen insan görmek normal bir hal alırken elektrikli bisikletlere de talep fazla. Peki Türkiye’de satılan en güçlü elektrikli bisikletler hangisi.

Kripto para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece bisiklette pedal çevireceksiniz

Gün geçtikçe kripto paraya olan ilgi artıyor. Güney Kore'de kripto para kazanmak artık çok eğlenceli. Sadece bisiklet pedalı çevirerek kripto para kazanabilirsiniz...

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

Adil Karaismailoğlu: Bisiklet yolları en büyük önceliğimiz!

Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge bugünkü yazısında bisiklet yollarını kaleme aldı. İşte "Ulaştırma Bakanı: Bisiklet yolları en büyük önceliğimiz" başlıklı o yazı...

Ankara'daki üniversiteler bisiklet yollarına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın önemli projeleri arasında yer alan “Bisiklet Yolu Projesi”nin hayata geçtiği Başkent’te üniversite yerleşkelerinde de bisiklet yolu yapımı hızlandırıldı. 

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Ankara ilk bisiklet yoluna kavuştu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, bisiklet yolu projesini hayata geçirdi.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Bisiklet ile scooter yollarını metro ve tren hatlarına entegre edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, daha akıllı ve modern ulaşım sistemlerine ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekerek "Bu kapsamda bisiklet ve scooter yollarını metro ve tren hatlarına entegre edeceğiz” diye konuştu.

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Dünyada bisiklet yolu en uzun ikinci kent Konya!

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı,yaptığı açıklamada Konya'nın, 550 kilometrelik bisiklet yoluyla New York'tan sonra dünyanın en uzun bisiklet yoluna sahip ikinci kenti olduğunu söyledi.

Murat Kurum: 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar ülke genelinde 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

bisiklet Haberi

bisiklet

Yuki Lucky kullandığı elektrik enerjisi ile tek prizle kolayca şarj edebilir ve fosil yakıtta tasarruf edebilirsiniz. Fosil yakıt kullanılmadığı için çevresel kirlenmeyi de önleyen Yuki Lucky, kolay kullanımı sayesinde yolculuğunuza keyif katıyor.

48V12AH aküyle satılan Yuki Lucky, 8 derecelik tırmanma kapasitesi ile geliyor. Yaklaşık 25-30 km menzili olan elektrikli moped Lucky’un maximum taşıma kapasitesi ise 201 kilo gram.

Elektrikli moped Yuki Lucky, saatte 25 km hız yapabilirken, aküsü bittiğinde pedal desteği ile de sürülebilir. Pedal ile sürüldüğünde aküsünü de şarj edebilen elektrikli moped Yuki Lucky, 8 ila 10 saat aralığında full şarj olmaktadır.

61 kilogram ağırlığıyla hafif de olan elektrikli moped Yuki Lucky, kolaylıkla taşınabilir.

Elektrikli moped Yuki Lucky, kırmızı, siyah ve gri olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip.

Peki elektrikli moped...