20 / 04 / 2024

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü, TOKİ Mahallesi'nde oluşturulan 60 dönümlük yeşillendirme alanında kuyu açarak, ağaçları sulamayı amaçlıyor. Ayrıca İlçenin dört tarafında küçük ormanlar oluşturulcağı belirtildi...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Diyarbakır Bismil'de 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Bismil Belediyesi, Tezekli Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Kasım'da gerçekleşecek...

Bismil Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Bismil Belediyesi, Tezekli Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ekim'de yapılacak..

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü Haberi

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü

Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü, TOKİ Mahallesi'nde oluşturulan 60 dönümlük yeşillendirme alanında kuyu açarak, ağaçları sulamayı amaçlıyor. 3 bin 500 ağacın sulanması için açılan su kuyusu ile ağaçların su ihtiyacının fazlasıyla karşılayacağını belirten Park ve Bahçe İşleri Müdürü Tamer Bacalan, yeşillendirilen alanın yanında bulunan ve mezarlık alanında ekilecek ağaçların da açılan kuyu suyu ile sulayacaklarını söyledi. Yeşil alanları korunması ve sulanması için 28 personelin görevlendirildiğini belirten Bacalan, yaz mevsimiyle birlikte yeşil alanlara daha çok özen göstererek, her türlü bakımı sulama gibi çalışmalarıyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi. 


Bismil'de küçük ormanlıklar oluşturuluyor


İlçenin dört tarafında küçük ormanlar oluşturduklarını belirten Bacalan, son dört yılda 60 bin civarında ağaç ektiklerini ifade etti. Yeşil alanların damlama yöntemiyle sulandığını belirten Bacalan, yaptıkları yeşillendirme çalışmasıyla ilçede...