29 / 03 / 2024

Bitlis altyapı projeleri

Bitlis altyapı projeleri

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Bitlis'e 4,5 milyarlık ulaşım yatırımı yapılıyor!

Bitlis'te çok önemli projelerinin bulunduğunu söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bitlis genelinde çok önemli projelerimiz var. İlimize, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2003'ten bu yana 7 milyar liranın üzerinde ulaştırma ve altyapı projesi yaptık." dedi.

TOKİ 100 bin konut Bitlis kura çekilişi bugün!

TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri kapsamında İstanbul Bitlis'te 323 konut hayata geçirilecek. Projedeki konutlar için kura çekilişi bugün yapılacak...

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

TOKİ Bitlis 190 konut ihalesi bugün!

Bitlis Merkez Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 190 yeni konut!

TOKİ Bitlis Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 20 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bitlis Beşminare projesi 20 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bitlis İli, Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bitlis 190 konut ihalesi 20 Nisan'da!

Bitlis İli, Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bitlis altyapı projeleri Haberi

Bitlis altyapı projeleri

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Topal, sorularını Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a iletti.

1- Altyapı hizmeti olarak ilimizde hangi projeler uygulanmaktadır?

2- İl genelinde Bakanlığınızca yapılan (2003-2017 döneminde) toplam yol imalı kaç kilometredir?

3- İl genelinde 2003-2018 yılları arasında bakanlığınız ile bağlı ve ilgili kuruluşlarının gerçekleştirdiği yatırım projeleri nelerdir? Söz konusu yıllar itibari ile Çankırı'da yatırım programına alınan projelerde fiziki ve nakdi gerçekleşme oranları nelerdir? Tahsis edilen ödenek miktarları ne kadardır? Bu ödeneklerin ne kadarı tahsis edildiği dönemler içerisinde harcanmıştır?

4- 2003 ile 2018 yılları arasında İl'de gerçekleştirilen yatırımları göz önünde aldığınızda, kamu yatırımları bakımından 81 il içerisinde kaçıncı...