25 / 04 / 2024

bizbize yeteriz türkiyem toplanan para

bizbize yeteriz türkiyem toplanan para

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında bugüne dek 2 milyar 30 milyon 380 bin TL toplandığını bildirdi.

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek 2 milyarı aştı!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında bugüne dek 2 milyar 30 milyon 380 bin TL toplandığını bildirdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

İnşaat sektöründen 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına dev destek!

“Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyası için tüm ülke destek verdi. Ülkenin her bölgesinden kampanyaya yağmur gibi destek yağarken, inşaat sektörünün önde gelen isimleri de bağışlarda bulundu.

Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart'ta "Millete Sesleniş" konuşmasında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı, "Milli Dayanışma Kampanyası"na Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek geldi.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek verdi.

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!

“Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyası için tüm ülke tek yürek oldu. Yurdun her bölgesinden kampanyaya yağmur gibi destek yağarken, inşaat sektörünün dev isimleri de bağışlarda bulundu.

KARDEMİR'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 800 bin TL'lik destek!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 800 bin TL destekte bulundu.

Sinpaş GYO Güle Güle Otur Türkiyem kampanyasına yoğun ilgi!

Sinpaş GYO’nun Ağustos sonuna kadar sürecek ‘Güle Güle Otur Türkiyem’ kampanyası çok yoğun ilgi görüyor. Kampanya ile Sinpaş GYO’nun çağrı merkeziyle yapılan görüşmeler de kısa sürede 5 kat arttı.

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti!

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti. Yeşil bir gelecek için kendini “Sorumlu Endüstri” olarak tanımlayan Türk plastik sektörü, çevre duyarlılığına dikkat çekmek için ilk adımı Güneydoğu’da attı.

İlko İlaç Türkiye'nin en temiz sanayi tesisi seçildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği 'Temiz Türkiyem' yarışmasında İlko İlaç’ın üretim tesisleri 'Türkiye’nin En Temiz Sanayi Tesisi' seçildi...

bizbize yeteriz türkiyem toplanan para Haberi

bizbize yeteriz türkiyem toplanan para

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla 30 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' adlı dayanışma kampanyasına ilişkin güncel durumu paylaştı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; kampanya kapsamında bugüne kadar toplam 2 milyar 30 milyon 380 bin 771 lira toplandığını açıklayan Selçuk, kampanya için vatandaşların toplam 6 milyon 405 bin 225 SMS attığını kaydetti.

Salgın sürecinde ekonomik ve sosyal destek paketleriyle vatandaşlara destek olunduğunu vurgulayan Selçuk, milli dayanışma kampanyasıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilave destekler sunulmasının amaçlandığını belirtti.

Bakan Selçuk, devlet ve milletin bu zor dönemde el ele vererek, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için örnek bir dayanışma sergilediğine işaret ederek, "Kampanyaya katkıda bulunan, destek veren...