20 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 son durum

Bizim Evler 7 son durum

İhlas Yapı, Bizim Evler 7’de de teslimatı öne çekerek yeni sakinlerine çifte bayram yaşatıyor. Yetkililerinden anahtarlarını teslim alan aileler, Bizim Evler 7 sitesinde yeni dairelerine kavuşmanın heyecanını sevdikleri ile birlikte yaşarken iki bayramı bir arada yaşıyor.

Bizim Evler 7 satış ofisi!

Bizim Evler 7 satış ofisi telefon numarası 0212 405 10 00 olarak belirlendi. Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan proje 28 katlı 4 blokta 532 adet konuttan meydana geliyor.

Bizim Evler 7 ön talep süreci başladı!

Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı A.Ş, Bizim Evler markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Uzun zamandır merakla beklenen Bizim Evler 7’de ön talep toplama süreci başladı.

Bizim Evler 7 Projesi!

Bizim Evler 7 projesi bu yılın ikinci yarısında başlıyor. Ispartakule Bizim Evler 7 projesi 506 adet apart daire ve 47 adet ticari üniteden oluşuyor...

Ispartakule Bizim Evler 7 görseller!

İhlas Holding  imzası taşıyan Bizim Evler 7 Ispartakule projesi Kanal İstanbul'un yanı başında 3.havalimanına ise yakın mesafede inşa edildi..

İhlas Bizim Evler 7 konum!

532 adet daire ve 43 adet ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 7 Ispartakule'de şimdi ev alıp hemen taşınabiliyorsunuz..

Avcılar Bizim Evler 7'de hemen teslim daireler!

Avcılar Bizim Evler 7'de hemen teslim daireler alıcılarını bekliyor. İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Kanal İstanbul'un yanı başında hayata geçirilen proje İhlas Holding imzasını taşıyor. 

Bizim Evler 7'den şimdi alın, hemen taşının!

Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada hayata geçirilen Bizim Evler 7'de ev fiyatları 505 bin TL'den başlıyor..

Bizim Evler 7 örnek daire!

Daire teslimleri hemen yapılan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada inşa edildi..

İhlas Bizim Evler 7 ev fiyatları 2018!

Kanal İstanbul'un yanı başında konumlandırılan Avcılar Bizim Evler 7 projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri mevcut..

Boğaz manzarası Bizim Evler'e geliyor!

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada hayata geçirildi...

Bizim Evler 7 nerede? İşte lokasyon!

Konut teslimleri hemen yapılan Bizim Evler 7 projesinde daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Proje Kanal İstanbul'a komşu konumda bulunuyor...

Bizim Evler 7 ile Kanal İstanbul'u balkonunuzdan seyredin!

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesinden İstanbul'un yeni boğaz manzarası Kanal İstanbul'u balkonunuzdan keyifle seyredebilirsiniz.. 

Bizim Evler 7'de yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!

Yaşamın başladığı ve teslime hazır dairelerin yer aldığı Bizim Evler 7’den ev sahibi olmak isteyen konut alıcıları yüzde 5 peşin “Hemen al, hemen taşın’’ kampanyasıyla daireleri bugün alıp 2019’da ödemeye başlayabilecek...

Bizim Evler 7'de Şimdi Al, 2019'da Öde kampanyası!

Bizim Evler 7 projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Projede daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Bizim Evler 7'de Şimdi Al, 2019'da Öde kampanyası başladı.

Ispartakule Bizim Evler 7 kampanyalı ödeme şekli!

Ispartakule Bizim Evler 7 kampanyalı ödeme şekli kapsamında projede ödemelere 2019 yılında başlanabiliyor. Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de inşa ediliyor...

Bizim Evler 7 İhlas Holding 2017 fiyatları!

Bizim Evler 7 İhlas Holding 2017 fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. İhlas Holding tarafından inşa edilen Bizim Evler 7 projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Bizim Evler 7 son durum Haberi

Bizim Evler 7 son durum

Ispartakule’de Bizim Evler markalı 5.500 konut üreten İhlas Yapı, gözde projesi Bizim Evler 7’de de yatırımcıların öncelikli tercihi oldu. Bizim Evler 7’den daire alan aileler düzenlenen  anahtar teslim töreni ile dairelerine kavuşurken çifte bayram yaşıyor. 


İhlas Yapı’nın şu ana kadar sayısız konut yaptığını belirten daire sahipleri, Bizimevler’in 1’den 7’ye kadar site yapmasında kalite ve güvenin yattığını kaydettiler. Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih eden ve yeni yaşamlarında Bizim Evler 7’yi tercih eden aileler mutluluklarını okuyucularımızla paylaştı;


Nilüfer ERGİN ÇELİK (Kimya Mühendisi):

Dairelerimize erken kavuşmanın heyecanıyla iki bayramı birlikte yaşıyoruz. Bayramdan sonra kısmetse evleneceğiz. Önce eşime sonra Bizim Evler’e aşık oldum. Uzun süre alacağımız daire için araştırma yaptık. İhlas Yapı’nın bize verdiği güven bu projeden daire almamızda büyük etken oldu. Burası harika bir...