28 / 03 / 2024

Bizimtepe Aydos Halk GYO iletişim

Bizimtepe Aydos Halk GYO iletişim

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları 438 bin 500 TL'den başlıyor. 13 katlı 17 bloktan oluşan projede çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Sancaktepe Bizimtepe Aydos fiyatları!

Sancaktepe Bizimtepe Aydos fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 95 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Bizimtepe Aydos Sancaktepe Veysel Karani!

Bizimtepe Aydos Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde Halk GYO Vakıf GYO Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Bizimtepe Aydos projesinde daire fiyatları 310 bin TL ile 818 bin TL arasında değişiyor...

Bizimtepe Aydos Projesi'nin değeri belli oldu!

Halk GYO Bizimtepe Aydos Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bizimtepe Aydos Projesi'nin değeri ne oldu?

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Bizimtepe Aydos yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı portföyünde yer alan Bizimtepe Aydos projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bizimtepe Aydos yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO tarafından portföyünde yer alan Bizimtepe Aydos projesine ait 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Bizimtepe Aydos'ta 4 iş yeri aylık 3 bin TL'ye kiraya verildi!

Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 4 adet bağımsız bölüm  aylık toplam 3 bin TL'ye kiraya verildi.

Halk GYO, Bizimtepe Aydos'taki 2 gayrimenkulü 1.500 TL'ye kiraya verdi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 2 adet gayrimenkulü Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiraladı...

Bizimtepe Aydos'taki iki iş yeri aylık 8 bin 500 TL'ye kiraya verildi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bizimtepe Aydos ticari alan kiralaması hakkında açıklama yaptı.

Bizimtepe Aydos'taki iş yeri aylık 2 bin 100 TL'ye kiralandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bizimtepe Aydos Projesi ticari alan kiralaması hakkında açıklama yaptı.

Bizimtepe Aydos'un kreş binası aylık 29 bin TL'ye kiraya verildi!

Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi kreş binası aylık 29 bin TL+KDV bedel ile Yakın Ufuklar Eğitim Kurumları'na kiraya verildi...

Bizimtepe Aydos'un yapı kullanım izin belgeleri alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile  Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bizimtepe Aydos'un yapı kullanım izin belgeleri alındı...

Bizimtepe Aydos 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Sancaktepe Bizimtepe Aydos Projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bizimtepe Aydos teslime hazırlanıyor!

Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Vakıf GYO iş birliğiyle hayata geçirilen Bizimtepe Aydos'un Mayıs'ta teslim edileceğini söyledi.

Bizimtepe Aydos Evleri teslim bilgisi!

Bizimtepe Aydos Evleri teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Bizimtepe Aydos projesi Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Bizimtepe Aydos Halk GYO iletişim Haberi

Bizimtepe Aydos Halk GYO iletişim

Bizimtepe Aydos Sancaktepe'de konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen proje Halk GYO ve Vakıf GYO imzası ile hayata geçiriliyor. 


Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 88 metrekare, maksimum 191 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Aydos Bizimtepe Evleri'nin sosyal alanları; hobi bahçeleri, çim amfiler, süs havuzları, özel anaokulu, çardaklar, ticari birimler, koşu parkurları ve çocuk oyun alanlarından oluşuyor. 


95 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bizimtepe Aydos Konutları İstanbul Sancaktepe Samandıra'da yükseliyor. 13 katlı 17 bloktan meydana gelen projede 1.037 tane daire bulunuyor. 

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları!

124-139 metrekarelik 2+1'ler 438 bin 500 TL ile 576 bin TL, 

144-177 metrekarelik 3+1'ler 544 bin TL ile 803 bin TL, 

191 metrekarelik 4+1'ler...