19 / 04 / 2024

Blue Marmara inşaat adres

Blue Marmara inşaat adres

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed K. A. Hamdan, Mahdy M.M. Shehada ve Mosab I. Z. Alafranjı ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesiminin inşaatı bitti!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde inşaat çalışmaları tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin yarın hizmete açılacağını dile getirdi. 

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

İnşaat sektöründe büyük atılım!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat, son 25 yılda şaha kalktı. 1999 Marmara depreminin ardından inşaat ve konut sektörü büyük bir dönüm noktası yaşadı. Markalı konut, kentsel dönüşüm, sosyal konut, yabancıya satış gibi gelişmelerde sektör şahlandı.

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı iş kazasında 4 işçi yaralandı!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi inşaatının Kocaeli kesimindeki viyadük inşaatında iskeleden düşen 4 işçi yaralandı...

Blue Marmara inşaat adres Haberi

Blue Marmara inşaat adres

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi konusu:
Turizme yönelik otel, motel, apart oteller, pansiyon, kamping, tatil köyleri, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...

Adres: Emin Sinan Mah. Dağhan Sok. Muğla...