29 / 03 / 2024

 Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

 Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed K. A. Hamdan, Mahdy M.M. Shehada ve Mosab I. Z. Alafranjı ortaklığında kuruldu.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Ali Oudah, Ceyda Naşavati, Izzat Rustom ve Vecih Oudah ortaklığında kuruldu.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Zafer Kaplan tarafından kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Rüstem Çetinkaya  tarafından kuruldu.

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli  Kemal Kutlu tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

 Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

 Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK HAFRİYAT -Gayrimenkullerle ilgili teknik müşavirlik yapmak, proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak.Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak. Gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak, proje yönetim hizmetleri sunmak, gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak. İnşaat -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...