19 / 04 / 2024

Bodrum Çağdaş Torba

Bodrum Çağdaş Torba

Çağdaş Torba Bodrum 'da fiyatlar 975 bin Euro ile 1 milyon 15 bin Euro arasında değişiyor. Proje; havaalanına 25 kilometre, Bodrum şehir merkezine 6 kilometre mesafede yer alıyor...

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Nükhet Duru, Bodrum’a taşındı!

Geçtiğimiz akşam  Frankie İstanbul’da sahneye çıkan güzel şarkıcı Nükhet Duru, Bodrum'a yerleşti...

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Çağdaş Holding, Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kısa ve orta vadede önceliklerinin Bodrum'a değer katacak gayrimenkul ve turizm yatırımlarına devam etmek olduğunu ifade eden Dağlarca Çağlar, "Yaptıklarımıza ek olarak butik konut projeleri ve ticari üniteler yapmayı planlıyoruz. " dedi.

Çağdaş Holding erişilebilir fiyatlı konut üretecek!

23 yıldır Bodrum’da faaliyet gösteren Çağdaş Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, bugüne kadar ağırlıklı olarak üst gelir grubu için konut inşa ettiklerini belirtti ve bundan sonra erişilebilir fiyatlı konutlar hayata geçireceklerini dile getirdi.

Çağdaş Holding Bodrum'da yeni projesine start verdi!

Son 5 yılda Bodrum’a 195 milyon Euro maliyetle 4 projeyi hayata geçiren Çağdaş Holding, yeni bir projeye start verdi.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 100 milyon euroluk yatırım!

Turgutreis'teki ilk Swissotel'i 75 milyon euro yatırımla hizmete açan Çağdaş Holding Bodrum'da 100 milyon euroluk yatırımla ikinci Swissotel'i inşa edecek.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 2. Swissotel!

13 şirketi ve bin kişilik istihdamı bulunan Çağdaş Holding'in, turizmde de önemli yatınmlan var. Holding, geçen yıl Turgutreis'te 75 milyon Euro yatırımla açtığı Swissotel'in ardından, ikinci otel için de yatırıma başladı.

Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nde son 2 villa! 1 milyon 450 bin euroya!

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

Gülman Group'tan Bodrum'a 3. proje!

1977’den bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Grup Bodrum’a odaklandı. Gündoğan’da iki proje inşa eden şirket yeni adres olarak Yalıkavak’ı seçti.

Bodrum Çağdaş Torba Haberi

Bodrum Çağdaş Torba


Bodrum Torba 'da yaşama geçirilen Çağdaş Torba Evleri 19 villadan meydana geliyor. Projede 3 oda 1 salon müstakil konutlar bulunuyor.


13 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Bodrum Çağdaş Torba Evleri 'ndeki 250 metrekare ve 260 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon dubleks villaların satış süreci devam ediyor.


Çağdaş Torba Evleri fiyatları 975 bin Euro'dan başlıyor, 1 milyon 15 bin Euro 'ya kadar yükseliyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Çağdaş Torba Villaları 'nda; iki adet yüzme havuzu, site içi güvenlik, jeneratör, kumsal, su depoları ve beach club bulunuyor.


Denize 20 metre mesafede inşa edilen Çağdaş Torba Evleri havaalanına 25 kilometre, Bodrum şehir merkezine 6 kilometre mesafede bulunuyor.


Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nin güncel bilgileri için tıklayınız.


Telefon: 444 50...