18 / 04 / 2024

Bodrum Havalimanı terminalleri

Bodrum Havalimanı terminalleri

Milas-Bodrum Havalimanı terminallerinin işletme hakkının devri ihalesinde en yüksek teklifi, 717 milyon avro ile TAV Havalimanları Holding verdi. İhalenin açık artırma bölümü, 281 milyon avro+KDV ile başladı...

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Kanal İstanbul'daki 'cinsel yaşam' iddiası Bodrum Havalimanı'nı hatırlattı!

Gazeteci Yavuz Donat, gündeme gelen "Kanal İstanbul'un yapılması erkeklerin cinsel yaşamını etkiler" iddiasını yıllar önceki Bodrum Havalimanı için ortaya atılan iddialara benzetti....

Antalya Havalimanı ek yatırım için ihaleye çıkıyor!

DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Havalimanı’nın kapasitesinin artırılması amacıyla CIP terminalleri ve mütemmimlerinin işletme haklarının kiralanması için ihale düzenlenecek.

Antalya Havalimanı'nda kapasite artırılacak!

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Kuveyt Havalimanı’nın yeni terminali ilk LEED GOLD binası olacak!

Limak İnşaat imzası taşıyan Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminal binasının yüzde 35'i tamamlandı. Bina, yolcu terminalleri arasında dünyanın ilk LEED GOLD binası olacak.

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı!

Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı. Terminalin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığı açıklandı.

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

Coquet Accessories Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

Koleksiyonlarını farklı hikâyelerin çevresinde ören ve özel tasarımlarla harmanlayarak aksesuar tutkunlarının beğenisine sunan Coquet, yılsonuna kadar yurt içinde yeni mağazalar açmayı planlıyor.

Bodrum'da en iyi projeler tanıtılıyor!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki dünyaca ünlü turizm, emlak ve inşaat sektöründe yer alan firmalar, Milas Bodrum Havalimanı'na kurulan 'En İyi Bodrum Projeleri' standında tanıtılmaya başlandı.

Bodrum Havalimanı terminalleri Haberi

Bodrum Havalimanı terminalleri

Milas-Bodrum Havalimanı terminallerinin işletme hakkının devri ihalesinde en yüksek teklifi, 717 milyon avro ile TAV Havalimanları Holding verdi. 


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünde yapılan ihalede, Komisyon Başkanı Zafer Topuz, 4 teklifin de şartnameye uygun olduğunun tespit edildiğini belirterek, açık artırma oturumunu başlattı. 

İhalenin açık artırma bölümü, 281 milyon avro+KDV ile başladı. 


Firmaların karşılıklı artırımlarıyla geçen 81. turun ardından Astaldi-Romairport-Göçay ihaleden çekildi3 firma arasında devam eden açık artırmada, 85. turda YDA İnşaat da ihaleden çekildiğini açıkladı.İki firma arasında devam eden ihalenin 105. turunda, TAV Havalimanları Holding'in 717 milyon avroluk teklifi üzerine, Fraport-IC İçtaş ihaleden çekildi. 


Böylece Milas-Bodrum Havalimanı terminallerinin işletme haklanın devri ihalesinde en yüksek teklifi, 717 milyon avro+KDV ile TAV Havalimanları Holding vermiş oldu. 


Şartname gereği, TAV Havalimanları Holding söz konusu bedelin...