23 / 04 / 2024

bodrum kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi

bodrum kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi imar planı askıda!

İzmir Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı askıda...

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Manisa Yunusemre TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından inşa edilen TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeler hakkında bilgilendirdi.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Sakarya'ya yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Sakaryayı kültür kenti yapacaklarını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente yeni bir Kültür ve Kongre Merkezi hediye edeceklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gayrimenkulleri TBMM'de!

1.1.2003 tarihi itibarıyla Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Kültür ve Mekan Toplantıları'nda dönüşen kentlere ışık tutuldu!

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Kültür ve Mekan Toplantıları’ dizisinde, küresel ve yerel etkiler ile farklılaşan İstanbul ve konut çevrelerine ışık tutuldu.

Niğde'nin kültür ve turizm yatırımları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin kültür ve turizmine katkı amacıyla yapılan projelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Evi’nde ilk kurslar verilmeye başlandı.

Hıdırlık Tabyası, Osmanlı Kültür ve Medeniyet Müzesi olacak!

Balkan Savaşlarındaki Edirne savunmasında karargah olarak kullanılan Hıdırlık Tabyası Osmanlı Kültür ve Medeniyet Müzesi olarak turizme hizmet edecek.

bodrum kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi Haberi

bodrum kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Muğla Bodrum'daki Torba ve çevresi ile Kızılağaç İçmeler bölgesinin kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak tespit ve ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Söz konusu karar 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu'nun 3. maddesi gereğinde...