20 / 04 / 2024

bodrumda turizm gelişiyor mu

bodrumda turizm gelişiyor mu

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin analizine göre birçok şehirden daha fazla ekonomik değer yaratan Bodrum'un, üçüncü havalimanının hizmete girmesine paralel olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu turizmine de açılması bekleniyor.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yapay zeka günden güne gelişiyor! Bilim insanları şimdi de bunu deniyor 

İnsanoğlu, on yıldır mevcut verileri analiz etmek için yapay zekayı (AI) kullandı. Şimdi bilim adamları bunu yeni bir seviyeye taşıyor -  Sanal platformlar içerisinde oyunlarda İçerik oluşturmayı Reklamcılığa çevirecek.

Bluetooth hoparlörlerde en beğenilenler! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Taşınabilir hoparlörlerde pil dayanıklılığı, ortam ışıkları gibi özellikler gelişiyor. Şu an çok tercih edilen hoparlörlerin fiyatları ve özelliklerine baktık.

Türkiye'de 2022'nin ilk yarısında milyar dolarlık hububat ihracatı

Türk hububat sektörü gelişiyor. Bu yılın ilk yarısında 2021 yılına kıyasla yüzde 31,5 artış gösterdi.

Samsung 4K TV fiyatları ne kadar? İşte Samsung 4K TV 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Televizyon teknolojisi hızla gelişiyor. Televizyon denilince akla ilk gelen markalardan biri olaran Samsung’un Nisan ayı indirimleri devam ediyor...İşte Samsung 4K TV 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Metaverse'te emlak piyasası hızla gelişiyor!

Metaverse teknoloji, deneyimi ve yüksek finansal sermayesi olan kurum ve yatırımcıların ellerini güçlendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor. Yatırımların odak noktasında ise sanal emlak piyasası bulunuyor. 

Almanya'da kira artışının kısıtlanması önerisi kabul edilmedi!

Almanya’da 26 Eylül seçimlerinde birinci olan Sosyal Demokrat Parti ile ortaklık kurmak istediği Yeşiller ve Liberaller arasındaki koalisyon anlaşması hızlı gelişiyor. Seçimler öncesi, “Servet vergisi gelecek. Kira artışı yasaklanacak. Emlak vergileri artacak” iddiaları ise boşa çıktı.

Suudi Arabistan'da 1300 konutluk proje hayata geçecek! 

Suudi Arabistan 2,9 milyar dolar tutarında yatırımla kurulan turizm geliştirme şirketi ile 1300 adet konut inşa edilecek. 

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

İnşaat sektöründe canlanma dönemi!

Türkiye'de de inşaat sektörü, genel ekonomi açısından bir öncü gösterge olmanın yanında büyümenin itici gücünü oluşturuyor. Sektör ise yüksek büyüme temposuyla gelişiyor. 

Akıllı evler siber saldırganların yeni hedefi!

Akıllı evler şimdilerde siber saldırganların tehditi altında. Akıllı evlerin yaygınlaşmasıyla yeni IoT siber tehditleri de gelişiyor, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde siber suçlular milyarca dolarlık yeni bir endüstri haline gelecek.

Sakarya yatay mimariyle gelişiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, kentin yatay mimariyle geliştiğini, çevrenin, yeşilin, doğanın ve su kaynaklarının korunmasından asla taviz vermediklerini söyledi..

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

bodrumda turizm gelişiyor mu Haberi

bodrumda turizm gelişiyor mu

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin analizine göre birçok şehirden daha fazla ekonomik değer yaratan Bodrum'un, üçüncü havalimanının hizmete girmesine paralel olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu turizmine de açılması bekleniyor. 


Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Türkiye'nin gözde turizm merkezi Bodrum'da özellikle son dönemde gözle görülür şekilde ivme kazanan villa ve otel projeleri hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. 


Metropolden büvük ekonomi yaratıyor Dönemsel açıdan bakıldığında Bodrum'un Türkiye'nin birçok şehrinden daha fazla ekonomi yaratan bir turizm ilçesi olduğuna dikkat çeken Yazıcı, uzun dönemde Bodrum'un şehir statüsüne kavuşması gereken bir merkez olduğunu dile getirdi. Bodrum'un yalnızca yaz aylarında değil, son yıllarda kış sezonunda da nüfusunun artış kaydettiğine değinen Yazıcı, bu nedenden dolayı villa ve otel projelerinin ciddi düzeyde hız kazanmasının...