26 / 04 / 2024

bodrumdaki villa projeleri hızlandı mı

bodrumdaki villa projeleri hızlandı mı

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin analizine göre birçok şehirden daha fazla ekonomik değer yaratan Bodrum'un, üçüncü havalimanının hizmete girmesine paralel olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu turizmine de açılması bekleniyor.

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

İstanbul'da villa konseptindeki 8 konut projesi!

İstanbul'da yaşamak için şehir merkezlerini tercih edenlerin yanı sıra villa konseptinde sakin bir hayatı tercih edenler de bulunuyor. Peki İstanbul'da öne çıkan villa projeleri hangileri? İşte cevabı...

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Kentsel dönüşüm İstanbul'da lüks konutun adresini değiştirdi!

Kentsel dönüşüm sayesinde İstanbul'da yeni premium yaşam alanları doğuyor. Anadolu Yakası'nda Kartal, Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Ümraniye'de rezidans projeleri yükselirken, Üsküdar, Beykoz, Çengelköy, Riva'da villa projeleri dikkat çekiyor.

Suriyeli Khibrat, Türkiye'de villa yapıyor!

Suriye'deki çatışma ortamından kaçan Şam merkezli emlak danışmanlık şirketi Khibrat, artık Türkiye pazarında... Şirket, ilk olarak Küçükçekmece ve Kilyos'ta, Körfez yatırımcısı için villa projeleri hazırladı

Herkes bahçeli ev istiyor! İşte villa projeleri...

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken bu yıl 10 bin 525'e geriledi.

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Batı Mahal, CNR Expo Emlak Fuarı'na katılacak!

Yalçınlar Group, Türkiye'nin en seçkin villa projeleri arasında bulunan Batı Mahal vilalarıyla CNR Expo Emlak Fuarı'nda yabancı gayrimenkul yatırımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Bodrum'daki otel ve villa projeleri son yıllarda hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin analizine göre birçok şehirden daha fazla ekonomik değer yaratan Bodrum’un, üçüncü havalimanının hizmete girmesine paralel olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu turizmine de açılması bekleniyor.

Bodrum'a 20 yeni villa projesi geliyor!

Mandarin'den Jumeriah'a kadar dünyaca ünlü otel markalarının üssü haline gelen Bodrum, gayrimenkul devlerinin de ilgisini çekmeye başladı. Yörenin emsalsiz koylarında art arda lüks villa projeleri yükseliyor.

Essa Flora'da Ekim'e özel fiyatlar!

2000 yılında Güneşli’de, TEM çıkışında yer alan S Plaza’yı ofis projesi olarak hayata geçiren Essa Yapı, daha sonra Çekmeköy’de butik villa projeleri Essa Royal Villaları ile Essa Silva Villaları’nı üretti...

bodrumdaki villa projeleri hızlandı mı Haberi

bodrumdaki villa projeleri hızlandı mı

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin analizine göre birçok şehirden daha fazla ekonomik değer yaratan Bodrum'un, üçüncü havalimanının hizmete girmesine paralel olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu turizmine de açılması bekleniyor. 


Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Türkiye'nin gözde turizm merkezi Bodrum'da özellikle son dönemde gözle görülür şekilde ivme kazanan villa ve otel projeleri hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. 


Metropolden büvük ekonomi yaratıyor Dönemsel açıdan bakıldığında Bodrum'un Türkiye'nin birçok şehrinden daha fazla ekonomi yaratan bir turizm ilçesi olduğuna dikkat çeken Yazıcı, uzun dönemde Bodrum'un şehir statüsüne kavuşması gereken bir merkez olduğunu dile getirdi. Bodrum'un yalnızca yaz aylarında değil, son yıllarda kış sezonunda da nüfusunun artış kaydettiğine değinen Yazıcı, bu nedenden dolayı villa ve otel projelerinin ciddi düzeyde hız kazanmasının...