28 / 03 / 2024

Boluya yeni adliye binası yapılacak

Boluya yeni adliye binası yapılacak

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, ilimize Adliye Sarayı kazandırılması için gerçekleştirilen çalışmaların başarıyla sonuçlandığını, Adalet Bakanlığı ile ihaleyi kazanan yüklenici firma arasında sözleşme imzalandığını açıkladı.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak yeni gelişme yaşandı. Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Bursa Hürriyet Mahallesi Adliye Binası yıl sonunda tamamlanacak!

Bursa Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde inşaatı süren yeni Adliye Binasının inşaatının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

Kırıkkale’nin yeni adliye binası hizmete girdi!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, yeni hizmete giren adliye binasını basın mensuplarına tanıttı. Adliye binasının 40 bin metrekare olduğunu söyleyen Ayaz, binada 42 duruşma salonun olduğunu ifade etti.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Bursa Orhangazi'ye yeni adliye binası!

Adalet Bakanlığı tarafından Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yeni adliye binası yapılacak. Adliye binasının inşaatının çok kısa sürede başlaması planlanıyor.

Boluya yeni adliye binası yapılacak Haberi

Boluya yeni adliye binası yapılacak

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yeni adliye binası için 29 Aralık 2015’de yapılan ihalenin ardından yaklaşık 2 buçuk ay süren ihale sürecinin tamamlandığını ve ihaleyi 30 milyon 14 bin TL bedelle Bahadır İnşaat firmasının kazandığını açıkladı. Ercoşkun, yüklenici firma ile Adalet Bakanlığı arasında Bolu’ya Adliye Sarayı yapılması için sözleşme imzalandığını açıkladı.

“BAŞBAKANIMIZA VE BAKANIMIZA BOLU HALKI ADINA TEŞEKKÜRLER”

Ercoşkun, Küçük Sanayi Sitesi yanında bulunan ve eskiden terminal olarak kullanılan arazide inşa edilecek projenin, planlanandan iki kat daha büyük olarak, 25 bin metrekarelik alanda inşaa edileceğini bildirdi. Ercoşkun, “Bolu’ya Adliye Sarayı kazandırmak üzere hazırlıklarımızı Allah’ın izniyle başarıyla tamamladık. Otoparklarıyla, sosyal donatılarıyla 20 dönüm üzerine kurulu bir mekanda 25 bin metrekarelik bir inşaat alanıyla Boluluların hizmetine girecek.

Türkiye’de 60 adliye sarayı yapılmayı beklerken,...