16 / 04 / 2024

bornova borncity projesi

bornova borncity projesi

Son dönemde gayrimenkul yatınmlannın gözde adresi olan izmir Bornova'ya bir proje daha inşa edilecek. EKFA Yatırım İnşaat tarafından gerçekleştilecek BornCity adlı projede rezidans ve otel bir arada olacak.

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Trend Bornova Evleri satış ofisi!

Trend Bornova Evleri projesi İzpek İnşaat tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirildi. Projede daire ve home ofislere yer veriliyor...

20 soruda DAP Bornova projesi!

İzmir Bornova Çamdibi'nde hayata geçirilen DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. İşte 20 soruda DAP Bornova projesi...

Kavuklar'ın Bornova'daki 2 projesi satışa çıktı!

Kavurlar Grubu'nun İzmir Bornova'daki yer alan 2 projesi satışa çıktı. Projeler için 7 Haziran 2017 Çarşamba gününe kadar teklif verilebilecek.

Folkart Time Bornova fiyatları 2017!

27 bin metrekare arsa alanında konumlandırılan İzmir Folkart Time projesi 360 konut, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. Projede teslimler Eylül 2018'de yapılacak. İşte Folkart Time Bornova fiyatları 2017...

Coordinat Bornova öğrenciler için alternatif!

İzmir'de hayata geçirilen Coordinat Bornova projesi üniversite öğrencileri için alternatif yarattı. Projenin Türkiye'nin aidatsız ilk sitesi olduğu kaydedildi.

Bornova İkon Tower satılık!

Mart ayında satışa sunulacak olan Bornova İkon Tower projesi 367 adet konuttan meydana geliyor. Bornova İkon Tower satılık daire genişlikleri 75 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor.

Folkart Time Bornova fiyatlar 2017!

Karma proje konseptinde dizayn edilen Folkart Time Bornova projesi 2018 yılı Eylül ayında konut teslimlerine başlayacak. İşte Folkart Time Bornova fiyatlar 2017...

Coordinat Bornova üniversite öğrencileri için çok cazip!

DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş yaptığı açıklamada "Coordinat Bornova projesi, üniversite öğrencileri için çok cazip. Yatırımcılar da projemize büyük ilgi gösteriyor" dedi.

Bornova Folkart Time 2 iletişim bilgileri!

Teslim tarihi 2019 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Bornova Folkart Time 2 projesi toplam 750 daire ve 17 ticari üniteden meydana geliyor....

Coordinat Bornova projesi Forum Bornova'da tanıtıldı!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

bornova borncity projesi Haberi

bornova borncity projesi

SON dönemde gayrimenkul yatırımlarının gözde adresi olan İzmir Bornova'ya bir proje daha inşa edilecek. EKFA Yatırım İnşaat tarafından gerçekleştilecek BornCity adlı projede rezidans ve otel bir arada olacak. 68 tane 1+1 hem ofis hem ev olarak kullanılabilecek daireler ve 82 odalı şehir otelinin yer alacağı BornCity'de büyüklükleri 75 metrekare ile bin 250 metrekare arasında değişen dükkanlar da bulunacak. Projedeki daireler, otelin oda servisi, house keeping, resepsiyon ve konsiyerj imkanlarım kullanabilecek. Açık ve kapalı havuz, fitness merkezi, SPA merkezinin yer aldığı projede rezidansların içinde ise ankastre mutfak seti, renkli interkom ve merkezi ısıtma bulunuyor. Çatısında Roof Bar'ı ve restorantı olan BornCity metro istasyonuna 250 metre uzaklıkta konumlandırıldı.