28 / 03 / 2024

Bornova Folkart Life İzmir ne zaman teslim

Bornova Folkart Life İzmir ne zaman teslim

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Bornova Folkart Life İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

İzmir Bornova'da konumlandırılan Folkart Lİfe projesinde fiyatlar 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Bornova Folkart Lİfe Evleri ödemeleri...

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Bornova Folkart Life güncel fiyatları!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life güncel fiyatlar 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bornova Folkart Life Residence ödeme seçenekleri!

Bornova Folkart Life Residence ödeme seçenekleri kapsamında peşin ve banka kredisiyle ödeme imkanı sunuyor.İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede 828 adet daire bulunuyor.

Bornova Folkart Life Residence fiyat!

Bornova Folkart Life Residence fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede fiyatlar 192 bin TL'den başlıyor.

Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık konut!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Bornova Folkart Life'ın yüzde 65'i satıldı!

İzmir Bornova’da hayata geçirilen “Folkart Life Bornova”, Folkart Yapı imzası ile yükseliyor, fiyatların 189.000 TL’den başladığı Folkart Life Bornova’nın yaklaşık yüzde 65’i kısa sürede satıldı...

Folkart Life Bornova'da teslimler 2017'de!

Alternatif daire seçeneklerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değiştiği projede teslimlerin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. 25 bin metrekare alan üzerinde yükselen Bornova Folkart Life projesi Folkart Yapı imzası taşıyor.

Bornova Folkart Life Rezidans teslimleri!

İzmir- Aydın Otoyolu' na bağlantısı üzerinde bulanan proje 120 aya kadar vade imkanı sunuyor. Bornova Folkart Life Rezidans teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Folkart Life Bornova Rezidans iletişim bilgileri!

Folkart Life Bornova Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Bornova Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’de inşa ediliyor.

Bornova Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

Bornova Folkart Life Bornova Evleri İzmir ‘in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Proje Folkar Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

Bornova Folkart Life'da 192 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Folkart Yapı tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Bornova Folkart Life İzmir ne zaman teslim Haberi

Bornova Folkart Life İzmir ne zaman teslim

Ulaşım bilgileri kapsamında proje Adnan Menderes Havalimanı ve metroya yakın, İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir konumda hayata geçiriliyor.


Daire tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde farklı seçenekte dizayn edildiği proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor.


Toplam 828 adet daireden meydana gelen Bornova Folkart Life İzmir projesinde dairelerin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Daire alanları 46 metrekareden başlayıp, 211 metrekareye kadar yükselerek tasarlanan projede ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirme sağlanıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzları, çocuk havuzu, cafe ve çarşı, kapalı otopark, restoranlar, açık ve kapalı süs havuzu, SPA ve fitness, koşu ve yürüyüş yolu bulunuyor.


Bornova Folkart Life İzmir...