26 / 04 / 2024

bornova haberleri

bornova haberleri

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, tek katlı bir ev çöktü, evde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Halil Göktaşlı ağır yaralandı. Evin bir bölümünün 6 ay önce yıkıldığı ve Göktaşlı'nın yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

İzmir'de makilik alanda yangın çıktı!

Altındağ semti Merkezköy Mahallesi'nde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın söndürme uçağının yanı sıra 2 helikopter ve çok sayıda arazözün müdahale ettiği yangını kontrol alma çalışmalarının devam ettiği bildirildi...

İzmir Bornova'da doğalgaz borusu patladı!

İzmir Bornova'da İZSU adına görev yapan bir taşeron şirketin kanal çalışması sırasında, iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı. Polis geniş güvenlik tedbiri alırken, İzmirgaz bölgedeki doğalgazı ve elektriği kestirdi.

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire!

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Myvia 414 projesi İzmir Bornova İlçesinde hayata geçiriliyor...

Bornova'da viyadük projesine tepki gösterdiler!

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden İzmir - İstanbul Otoyolu' nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Bornova'da viyadük eylemi yapıldı!

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden izmir - İstanbul Otoyolu'nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini de mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Park Bornova'da Ford Focus kazanma şansı!

Park Bornova Outlet Center’da düzenlenen kampanyada günde 75 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler alacakları katılım kuponu ile Ford Focus kazanma şansı elde ediyor. Kampanya 20 Eylül'e kadar sürecek...

Bornova Lobi Parlas'ta satışlar devam ediyor!

Bornova Lobi Parlas projesi aylık ortalama 5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan alışveriş merkezlerine ise sadece 2 dakika uzaklıkta. Ankara Asfaltı ile Çeşme-Çanakkale otoyol bağlantısı ise sadece 50 metre mesafede.

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi!

İzmir'de Kavuklar Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve 46 katlı tek bloktan meydana gelen Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi detayları haberimizde bulunuyor. Projede toplamda 578 daire mevcut.

Batıçim'den Bornova'daki kil sahası ile ilgili açıklama!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Çimento İzmir Bornova'daki kil sahaları ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir Point Bornova projesi!

Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği İzmir Point Bornova projesi, İzmir Bornova'da inşa ediliyor...

İzmir Bornova'da doğalgaz borusu patladı!

İzmir Bornova'da İZSU adına görev yapan bir taşeron şirketin kanal çalışması sırasında, iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı. Polis geniş güvenlik tedbiri alırken, İzmirgaz bölgedeki doğalgazı ve elektriği kestirdi.

Point Bornova 2015'te açılıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Kapılarını 2015 son çeyreğinde misafirlerine açacak...

Point Bornova'nın yüzde 60'ı satıldı!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği ve zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde konutların yüzde 60'ının satıldığını duyurdu...

Point Bornova’nın zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının bitirildiği Point Bornova tüm hızıyla yükselmeye devam ederken kapılarını 2015 son çeyreğinde misafirlerine açacak.

Point Bornova projesinde geri sayım başladı!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezinin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Point Bornova projesinde geri sayım başladı...

bornova haberleri Haberi

bornova haberleri


İzmir'in Bornova İlçesi'nde, tek katlı bir ev çöktü, evde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Halil Göktaşlı ağır yaralandı. Evin bir bölümünün 6 ay önce yıkıldığı ve Göktaşlı'nın yara almadan kurtulduğu öğrenildi.


Olay, saat 23.00 sıralarında Erzene Mahallesi 43 sokakta meydana geldi. Gürültü üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri yalnız yaşayan 1 çocuk babası Halil Göktaşlı'ya ait evin çöktüğünü görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis Halil Göktaşlı'nın enkaz altında olduğunu belirledi. Durumun bildirilmesi üzerine gelen AKS 110 ekipleri Halil Göktaşlı'yı enkaz altından çıkarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından enkazın altından çıkarılan Göktaşlı, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve vücudunda kırıklar olan Göktaşlı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 


Gürültü üzerine çıkarak olayı fark eden mahalle...