27 / 04 / 2024

Bornova projeleri 2015

Bornova projeleri 2015

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, "Bornova, İzmir'in kapısı, Bornova'ya değer katan projeler getirmek lazım. Örneğin Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir. Bunlar Bornova'nın prestijini artıracak projelerdir" dedi.

Arslan Keskin: Bornova'ya otopark yapılsın!

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, " Hükümet Konağı 'nda araçlarını nereye park edeceklerini bilemiyor, bir otopark yapılırsa sorun ortadan kalkar ve trafik rahatlar" dedi.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

İzmir Bornova'daki Küçükpark meydana dönüşecek!

'Fikrini al parka gel' etkinliği sonrası gelen projeleri değerlendiren İzmir Bornova Belediyesi, Küçükpark'ı 4 bin metrekarelik meydan haline getirecek.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Bornova MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki yeni projeleri MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz sunduklarını söyledi. Kalı, "Yatırımcı için banka faizlerini devre dışı bıraktık" dedi

İzmir'de karma konut projeleri ilgi görüyor!

İzmir'in önemli inşaat şirketlerinden Yapıtsan, halen devam eden Laila Konakları, Bornova Hill Konutları, Meva Deluxe Villaları ve Bornova Penta Plus Konakları projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Bornova'nın çehresi konut projeleriyle değişiyor!

Nitelikli konut projeleri Bornova'ya ivme kazandırdı...Ankara Asfaltı, Yeşilova ve Mevlana mahallelerindeki lüks konut yatırımlarındaki artış, bölgenin prestijini de artırıyor.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Point Bornova AVM basın gezisi 26-27 Kasım'da!

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir’e kazandıracağı yepyeni uluslararası markalarla açılıyor. Point Bornova’nın açılışı nedeniyle düzenlenecek basın gezisi 26-27 Kasım 2015'te gerçekleşecek.

Kavuklar Gayrimenkul, Point Bornova AVM'yi açıyor!

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın sembol projelerinden Point Bornova AVM, etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Açılık programında Kenan Doğulu konseri var

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Bornova projeleri 2015 Haberi

Bornova projeleri 2015


Yenigün TV'de yapılanan Belma Şahanemin sunduğu 'Ege'nin Gündemi' adlı programın konuğu AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin oldu. Gündeme dair sorulan yanıtlayan Keskin, ilçesinin sorunlarını anlattı. Keskin "Bornova'ya katma değer üreten projeler getirmek lazım. Örneğin bir teleferik konulabilir. Uzun süredir maalesef teleferiğimiz çalışmıyor. Bu Bornova'ya yapılabilir. Bu birçok bölgeye hizmet edebilir. Örneğin Bornova'ya Atakule benzeri bir yapı yapıp, sahili görebilecek, körfezi görecek bir proje de konulabilir. Bunlar Bornova'nın prestijini artıracak projelerdir. Aynca dalçık yönetimiyle Bornova'da trafiği rahatlatacak çok bölge var. Bunların hepsini tespit ettik. Mesela Ege Üniversite'si kavşağı. Zaten herkesin çile çektiği bir bölge. Bornova merkeze ve sanayi kavşağına da aynı zamanda dalak yapılabilir. Aynca Türkiye'de 3 büyük ilde insan başına düşen en çok yeşil alan İzmir'de. Genel...