26 / 04 / 2024

Bornova viyadük

Bornova viyadük

İhale kapsamında, şu anda Smyrna Meydanı'ndan Anadolu Caddesi'ne kadar bağlantıyı sağlayan mevcut Bayraklı Adnan Kahveci kavşağının tren yolu geçişinden sonraki bölümü yenilenerek köprüler ile Altınyol'a kadar uzatılacak.

Bornova'da viyadük projesine tepki gösterdiler!

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden İzmir - İstanbul Otoyolu' nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Yusufeli'nde evleri kamulaştırılan vatandaşlar prefabrik evlere taşınıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, baraj suları altında kalacak ilçe merkezinin taşınacağı yeni yerleşim yerinin bağlantı yolları kapsamında inşa edilen viyadük inşaatı sebebiyle kamulaştırılan alandaki vatandaşlar, geçici prefabrik konutlara taşınıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Salmankaş Tüneli tamamlandı!

Karadeniz’i Bayburt üzerinden Doğu Anadolu Bölgesi’ne bağlayan, Salmankaş Geçidi’ne inşa edilen 4 bin 30’ar metrelik çift tüp tünel ile viyadük  bağlantı yolları projesi tamamlandı...

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı iş kazasında 4 işçi yaralandı!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi inşaatının Kocaeli kesimindeki viyadük inşaatında iskeleden düşen 4 işçi yaralandı...

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nda büyük gün! Trafiğe açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan bazı viyadük ve yollar bugün saat 23.59 itibarıyla trafiğe açılacak.

Bornova viyadük Haberi

Bornova viyadük


Hayata geçirdiği karayolu köprülü kavşakları ve karayolu alt geçitleri ile kentin pek çok kilit noktasında kesintisiz ulaşım sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Altınyol’dan Bayraklı ve Bornova ilçelerine ulaşımı kolaylaştıracak “Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı” için 17 Eylül 2014 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirecek. 


İhale kapsamında, şu anda Smyrna Meydanı’ndan Anadolu Caddesi’ne kadar bağlantıyı sağlayan mevcut Bayraklı Adnan Kahveci kavşağının tren yolu geçişinden sonraki bölümü yenilenerek köprüler ile Altınyol’a kadar uzatılacak. Böylece Altınyol bağlantısıyla Konak ve Karşıyaka yönünden gelen araçlar, Nur Sultan Azerbayev Bulvarı, Smyrna Meydanı, Manas Bulvarı ve Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ne kesintisiz ulaşabilecek. 


Yeni köprülü kavşak sayesinde, Bornova ve Bayraklı yönünden (Smyrna Meydanı üzerinden) Konak ve Karşıyaka yönüne de Altınyol aracılığıyla kesintisiz bağlantı sağlanmış olacak. İhale kapsamında 1.5 kilometreye yakın yol ve tretuvar...