19 / 03 / 2024

Borusan hedefleri

Borusan hedefleri

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.

Borusan'ın hedefi Türkiye’nin en büyük 100 şirketinden biri olmak!

Balnak’ın ardından yeni büyük şirketler almak için kolları sıvayan Borusan, yüksek cirolu dev bir lojistik şirketi olmayı amaçlıyor. Şirketin 2015 hedefi ise Türkiye’nin en büyük 100 şirketinden biri olmak

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Borusan'a vergi incelemesi!

Borsa İstanbul şirketlerinden Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'ye 2018, 2019, 2020, 2021 dönemlerine ilişkin vergi kanunları yönünden sınırlı inceleme yapılacağı bildirildi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Borusan Türkiye'de 2 iş makinesi merkezi açacak!

Borusan, Türkiye’de iş makinelerine hizmet verecek iki merkez açmaya hazırlanıyor. Borusan, 2017’de açacakları iki tesis ile 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Borusan Kocaeli'deki gayrimenkullerini 87.8 milyon TL'ye sattı!

Borusan Mannesmann Kocaeli'de bulunan gayrimenkullerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne toplam 87 milyon 835 bin TL'ye sattı.

Borusan Oto Kıbrıs'ın en prestijli tesisini inşa ediyor!

Borusan Oto showroom yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, KKTC’nin en prestijli tesisinin inşaatına başladı.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

Borusan hedefleri Haberi

Borusan hedefleri


Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.


Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi öncesinde değerlendirmelerde bulunan Uğur, "2014'te yüzde 10 büyüme ile yaklaşık 4.5 milyar dolar ciro elde ettik. 2015'te de bu civarda büyüme hedefliyoruz. Tarihimizde ilk defa 5 milyar dolar ciroyu yakalayabiliriz" dedi.


Uğur, büyümede Texas'taki çelik boru fabrikasının bu yıl tam kapasite ile çalışacak olmasının önemli bir etken olduğunu, bunun yanı sıra diğer işlerde de büyüme yakalayacaklarını söyledi.

              

ABD'nin Texas eyaleti Houston şehrindeki fabrika 2014 yılının ikinci yarısında devreye alınırken, bu yıl kapasite kullanım oranını artırılarak 300 milyon dolar ciro hedeflendiği açıklanmıştı.

   ...