29 / 03 / 2024

Bosch bina yönetimi

Bosch bina yönetimi

Bosch APE 3.3, daha kolay üçüncü taraf entegrasyonu, OSDP desteği ve artırılmış okuyucu kapasitesiyle yüksek güvenlik, maliyet verimliliği ve işlevsellik sunuyor.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tekin tarafından kuruldu.

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Profesyonel bina site yönetimi nedir?

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Sitedeki değişikliklere bina yönetimi müdahale edilebilir mi?

Kat malikleri kurulunun verdiği yetki ile site veya bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabiliyor, yapılmış olan yapılar varsa, değişiklikler varsa eski hale getirilmesi talep edilebiliyor.

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesuda Sarı tarafından kuruldu.

Bosch bina yönetimi Haberi

Bosch bina yönetimi

Küçük ve orta ölçekli tesislerin bina yöneticilerinin, yazılımlarını, daha fazla okuyucuyu son derece verimli, uyumlu bir erişim kontrol sistemine uydurmak amacıyla daha pahalı, daha karmaşık bir yazılımla yükseltmelerine artık gerek kalmadı.


Bosch Güvenlik Sistemleri’nin küçük ve orta ölçekli kuruluşlar için kullanıma sunduğu Access Professional Edition (APE) 3.3 yazılımı, en fazla 512 okuyucu ve 64 kattan oluşan bir ağa imkan tanıyor. Böylece tek bir ağ tarafından desteklenebilen okuyucu sayısında önemli miktarda artış sağlıyor.


APE 3.3 Milestone XProtect VMS'ye kolayca entegre edilebiliyor. Güvenlik operatörleri, yalnızca Milestone yazılım arayüzünü kullanarak, video doğrulamanın yanı sıra Bosch giriş okuyucularını ve denetleyicileri yönetebiliyor. Bu sayede operatörler için fazladan eğitime, müşteriler içinse ek video kanallarına fazladan lisanslama ücreti ödemeye gerek kalmıyor.


Yazılım, üçüncü taraf işlevlerini entegre etmek için yazılım...