26 / 04 / 2024

Bosch etkinlikleri

Bosch etkinlikleri

Bosch Türkiye cirosu 2013 yılında 1,53 milyar avro oldu. Bosch Türkiye 2014 yılında, şu ana kadar yaptığı 2 milyar Euro’luk yatırımın üzerine 135 milyon Euro daha ilave edecek.

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Dünya Tiyatro Günü’nü İzmir’de kutluyor!

Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığı ile çocuklara çevre, doğa ve de hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bir nesil olarak yetişmesine de önderlik ediyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Bosch 5 kilogramlık professional kırıcı serisini tanıttı!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisine yeni katılan 5 kilogramlık kırıcı GSH 501, zorlu uygulamalar için dayanıklı ve güçlü bir seçenek sunuyor.

Bosch APE 3.3 ile işlevsellik sunuyor!

Bosch APE 3.3, daha kolay üçüncü taraf entegrasyonu, OSDP desteği ve artırılmış okuyucu kapasitesiyle yüksek güvenlik, maliyet verimliliği ve işlevsellik sunuyor.

Bosch etkinlikleri Haberi

Bosch etkinlikleri

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcısı Bosch, düzenlediği basın toplantısında, 2013 yılı değerlendirmesinin yanı sıra, Bosch teknolojilerinin gelecekte tüketicilerin hayatlarına getireceği kolaylık ve konforu da gözler önüne serdi. Otomotiv, dayanıklı tüketim malları, sanayi teknolojileri, enerji ve bina teknolojileri olmak üzere dört ana sektörde faaliyet gösteren Bosch, bu iş kollarıyla hayatın her alanına dokunuyor.


Bosch’un Global cirosu 46.1 milyar avro’ya yükseldi


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yola çıkan Bosch Grubu, 2013 yılında global satışlarını yüzde 3.1 artırarak cirosunu 46.1 milyar avro’ya yükseltti. 2013 yılı cirosunun yüzde 10’unu, yani yaklaşık 4.5 milyar avro’sunu AR-GE’ye ayıran Bosch Grubu, günde 20, haftada 95 ve yılda 5 bin adet patent başvurusunda bulunarak, 42 bin 800 kişilik AR-GE kadrosuyla teknolojiye liderlik ediyor.



Bosch, 2013’te Türkiye’ye 155 milyon avro...