28 / 03 / 2024

Bosch kurutma makinelerinde yüzde 40 indirim

Bosch kurutma makinelerinde yüzde 40 indirim

Bosch Ev Aletleri, sonbaharla birlikte havalar da kötüleşmeye başlayınca artan “bunca çamaşırı nerede ve nasıl kurutacağım?” derdine son derece cazip bir kampanya ile çözüm sunuyor.

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bosch WQG24100TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 15 bin TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi, 9 kg kapasitesi ve sahip olduğu kurutma fonksiyonları sayesinde kıyafetleri istenilen derecede kurutur. Aynı zamanda cihaz, çamaşırları yüksek sıcaklıktan ve aşırı ısınmadan da korur.

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch Serie 6 Isı Pompalı 8 kg 1400 Devir Kurutma Makinesi 15 bin 360 TL!  Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch WTW85410TR serie 6 ısı pompalı 8 kg 1400 devir çamaşır kurutma makinesi ısı pompalı sistem ile kurutma işlemi gerçekleştiriyor. Peki AntiVibration özelliği ne işe yarıyor? 

Çamaşır kurutma makinesi fiyatları ne kadar, en uygun hangi marka? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Kurutma makineleri, çamaşırları kısa sürede kurutarak kullanıma hazır hale getiriyor. Özel programları sayesinde kumaş türüne uygun kurutma şekli belirlenebiliyor. Peki, en ucuz kurutma makinesi hangisi? Bosch kurutma makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Bosch ayın fırsat ürünü Isı Pompalı Kurutma Makinesi 8 kg indirimde! İşte Bosch 12 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler ayın fırsat ürünü Bosch 8 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi indirimle satışa sunuldu. Peki Bosch kurutma makinesi ne kadara satılıyor? 

Arçelik Kurutma Makinelerinde 10 Yıl Motor Garantisi! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Arçelik çamaşır kurutma makinesi alacaklar için 10 yıl motor garantili teknolojisiyle merak konusu oluyor. Peki geri iade etme süresi nedir? Akıllı Nem Sensörü ne işe yarıyor? 

Bosch 9 kg Silver Isı Pompalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Bosch indirimli kurutma makinesi kampanyasını müşterilerinin beğenisine sundu.Peki ek fonksiyonlar neler?

Johnson Kuaför Tipi Saç Kurutma makinelerinde Hepsi Burada'da avantajlar sizi bekliyor! İşte 25 Şubat fiyat listesi

Hepsi Burada yine kampanya dolu bir ayı müşterilerine sunuyor. Saç kurutma makinesi almak isteyenler Hepsi Burada'nın imkanlarını değerlendirebilir. Peki Johnson Kuaför Tipi Saç Kurutma makinesi fiyatı nedir?

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ısı pompalı sistem ile kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Kurutma makinesi farklı program seçenekleri sayesinde farklı kumaş türlerinden elde edilen kıyafetlerin kurutulmasını sağlıyor.

Hepsi Burada'dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!

Hepsi Burada'dan kış mevsimine özel kampanyalar vatandaşın yüzünü güldürüyor. Şubat ayı indirimleri kapsamında yapılan kampanya sepette yüzde 7 indirime sahip olmanızı sağlıyor. İşte detaylar...

Bosch Kurutmalı Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler fakat bütçesi kısıtlı olan çiftler için Bosch, kurutma özelliğine sahip çamaşır makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 10 kilogram yıkama ve 6 kilogram kurutma kapasitesine sahip kurutmalı çamaşır makinesi 1 saatte hem yıkıyor hemde kurutuyor.

Arçelik  Kurutma Makinesi 14.549 TL! Özellikleri neler? En uyun fiyata nerden alınır? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar için Arçelik, ısı pompalı kurutma makinelerinde yer alan otomatik kırışık önleme fonksiyonu, akıllı nem sensörü gibi özellikleri ile ön plana çıkıyor. İşte kurutma makinesi hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Bosch kurutma makinelerinde yüzde 40 indirim Haberi

Bosch kurutma makinelerinde yüzde 40 indirim

Bosch Ev Aletleri, sonbaharla birlikte havalar da kötüleşmeye başlayınca artan “bunca çamaşırı nerede ve nasıl kurutacağım?” derdine son derece cazip bir kampanya ile çözüm sunuyor. Tüm Bosch kurutma makineleri, Eylül ayı boyunca, yüzde 40 indirim fırsatıyla sunuluyor.


Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri’nin Eylül ayına özel yüzde 40 indirimli kurutma makinesi kampanyası başladı. Sonbaharda henüz kaloriferler yanmadığı  için çamaşırlar evde günlerce kurumuyor. Ayrıca her an yağmur yağma olasılığı olduğu için de çamaşırı dışarı asmak ve kurutmak pek mümkün olmuyor. Bu durumda, kurutma makinesi büyük ihtiyaç haline geliyor.


Bosch’un tüm kurutma makinesi modellerinde Eylül ayı boyunca geçerli yüzde 40 indirim kampanyası ise sonbahar mevsiminin yağışlı ve nemli koşullarında en büyük sorun...