19 / 04 / 2024

Boy Yapı

Boy Yapı

Boy Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şefik Okumuş, Ali Bozkurt, Metin Yeğin tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu

Ozka Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozka Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Boy tarafından kuruldu.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...

İMSAD, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da!

Yenilikçi ürünleriyle yapı fuarında boy gösteren Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan “Sektör ve ülke olarak performansa dayalı, katma değeri yüksek ürünlere odaklanmak zorundayız” diyor..

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Boy ve Hüseyin Fırat ortaklığında kuruldu. 

Teknik Yapı 4 projesiyle Katar'da boy gösterdi!

17 Ocak'ta kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Expo Turkey by Qatar Fuarı çıkarma yaptı. Teknik Yapı, fuarda 4 dev projesiyle fuarda boy gösterdi...

Artella, 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünleriyle boy gösterdi!

Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünlerimizi, 14 nolu salon, 441 nolu standında sundu.

Yapı Fuarı bu yıl 111 bin ziyaretçi ağırlayacak!

Bu yıl 38'incisi düzenlenecek olan dünyanın en büyük 5 yapı fuarından Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul yarın kapılarını açıyor. 111 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda önde gelen şirketlerin yeni teknolojileriyle boy gösterecek.

Menderes Türel: Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz!

Türkiye'den birçok belediye, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösteriyor. Türel: "Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz. Antalya gerçek anlamda bir sinema şehri olacak" dedi.

Bağcılar Kestanepark Evleri nerede?

Satışları devam eden Bağcılar Kestanepark Evleri Boy Yapı tarafından hayata geçiriliyor. yüzde 75'i tamamlanmış durumda olan projenin satışları hala devam ediyor. Peki Bağcılar Kestanepark Evleri nerede?

Bağcılar Kestanepark Evleri!

2 bin 200 metrekare alan üzerinde Boy Yapı tarafından inşa edilen Bağcılar Kestanepark Evleri İstanbul Bağcılar 'da yükseliyor. Evlerin teslimi ise Şubat ayında gerçekleşecek.

URTİM, iskele kalıp sistemleriyle Yapı Fuarı’na damga vurdu!

Türk iskele kalıp sektörünün lider firması URTİM, ‘Climbset – H’, ‘Climbset – W’ ve ‘Frameset’ ürünleriyle Yapı Fuarı’nda boy gösterdi. URTİM’in yeni ürünleri inşaat sektörüne yeni bir soluk katacak.

Boy Yapı Haberi

Boy Yapı

Boy Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şefik Okumuş, Ali Bozkurt, Metin Yeğin tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. Boy Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Boy Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi, No:3 Kat:1 Büro...