19 / 04 / 2024

Bozdoğan Su Kemeri nerede

Bozdoğan Su Kemeri nerede

Şehir Plancıları Odası, Bozdoğan Su Kemeri ' ne seyir terası ve restoran projesine, " Daha sonra başka ticari işletmeler de yapılacaktır " diyerek karşı çıktı...

Bozdoğan Su Kemeri’ne seyir terası mı yapılacak?

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Kahraman, Bozdoğan Su Kemeri’ne seyir terası projesine karşı çıkıyor. Kahraman, “Daha sonra başka ticarî işletmeler de yapılacaktır.” diyor.

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bozdoğan kuruldu.

Kanal İstanbul'dan yıllık 8 milyar dolarlık gelir elde edilecek!

Marmara Üni. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Recep Bozdoğan, Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı ve önemiyle ilgili konuştu. Bozdoğan, Kanal İstanbul'un bir entegre ekonomik kalkınma projesi olduğuna dikkat çekti.

Kanal İstanbul'la ilgili yanlış bilinen doğrular!

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozdoğan, çok konuşulan Kanal İstanbul projesiyle ilgili yanlış bilinen doğruları anlattı...

Kanal İstanbul neden gerekli? Ünlü profesör açıkladı!

Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozdoğan, İstanbul'un vizyon projesi Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

Teamtac Mühendislik Ve Enerji Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Teamtac Mühendislik Ve Enerji Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Bozdoğan tarafından kuruldu.

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Bozdoğan Su Kemeri nerede Haberi

Bozdoğan Su Kemeri nerede

Şehir Plancıları Odası, Bozdoğan Su Kemeri'ne seyir terası ve restoran projesine, "Daha sonra başka ticari işletmeler de yapılacaktır" diyerek karşı çıktı.


İSTANBUL Unkapanı'nda bulunan Bozdoğan Su Kemeri'ne yapılması planlanan seyir terası ve restoran projesinin diğer ticari işletmeleri de tetikleyeceği uyarısı yapıldı. Arkeoloji Haber Sitesi'nin haberine göre, projeye tepki gösteren Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Kahraman, "Kemerin seyir terası amaçlı turizme açılmasından sonra burada ticari amaçlı işletmeler de yapılacaktır" dedi. 


ANITLAR KURULU'NDAN ONAY BEKLİYOR 


Bizans ve Osmanlı dönemlerinde kentin önemli su yollarından biri olarak kullanılan ve İstanbul'un simgelerinden biri sayılan Bozdoğan Su Kemeri'nin restore edilerek üzerine yürüyüş yolu, seyir terası ve restoran yapılması planlanıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve istanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje, şu anda Anıtlar Kurulu'ndan...