10 / 05 / 2024

Brand Office adresi

Brand Office adresi

Office büyüklüklerinin 56 metrekareden başladığı proje Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde inşa ediliyor. Bayraklı Brand Office fiyatları 535 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor!

İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak.

Bayraklı Brand Office fiyatları!

Office büyüklüklerinin 56 metrekareden başladığı proje Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde inşa ediliyor. Bayraklı Brand Office fiyatları 535 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İzmir Brand Office'de fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor!

Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje toplam 70 adet officeden meydana geliyor. Proje 10 bin inşa alanına yayılıyor. İzmir Brand Office'de fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor.

Businist Office ulaşım!

Ofis alanlarının 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değiştiği Businist Office ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şu şekilde: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy-İstanbul...

Businist Office projesi ulaşım bilgileri!

Businist Office projesi ulaşım bilgileri bilgilerine göre projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul. Projede, 393 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunuyor...

Businist Office Fikirtepe ulaşım!

Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükselen Businist Office Fikirtepe ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul..

Ankaralıların adresi Besa Kule oldu!

Yönünü gayrimenkule çeviren yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara 'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu.

Rota Office Atakent projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen ve 84 adet home ofis, 6 ofis ve 56 dükkandan meydana gelen Rota Office Atakent projesi detayları haberimizde bulunuyor...

Semerkand Line Home Office Esenyurt'ta 135 bin liraya! Yeni proje!

Semerkand Line Home Office Esenyurt'ta fiyatlar 135 bin liradan başlayarak 300 bin liraya kadar değişiyor. Semerkand Line Home Office projesi Eylül 2015'te teslim ediliyor...

Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı! 2014 sonunda teslim!

Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Halkalı'da yer alan Proje kapsamında teslimlerin ise 2014 senesinin sonunda yapılması planlanıyor

Turistlerin yeni adresi Ordu olacak!

Tarihi yerleri, doğal güzellikleri, denizi, akarsuları, yaylaları ve kültürel zenginlikleriyle ünlü Ordu İli, alternatif turizm seçenekleriyle bu yaz yerli ve yabancı turistlerin yeni adresi olacak...

Borusan Yatırım ve Pazarlama şirket merkez adresi ve iletişim adresini yayınladı!

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Yatırım ve Pazarlama şirket merkez adresi ve iletişim adresini yayınladı...

Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede?

Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent 'te yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede 84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkan bulunuyor.

Brand Office adresi Haberi

Brand Office adresi

Her katta 10 adet dairenin yer aldığı proje tek blok dükkan+ 7 kat şeklinde yükseliyor. Projede officeler tam döşeli olarak teslim edilecek. 


İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde inşa edilen projede ofis büyüklükleri 56 metrekareden başlayıp 150 metrekareye kadar değişiyor. Projede teslimler Şubat 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Sosyal alanları arasında spor salonu, fitness salonu, resepsiyon, yürüyüş alanları, çocuk parkı, açık ve kapalı otopark bulunan proje Bornova Tapu Müdürlüğü'nün yanında yükseliyor.


Bayraklı Brand Office fiyatları 535 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre fiyatları değişiyor. Toplam 10 bin inşa alanına yayılan projede lansmana özel yüzde 5 indirim sağlanıyor. 


Adres: Adalet Mahallesi 1586/16 Sokak No:4 Kat:1 D:1 Bayraklı İzmir


Tel: +90(232) 348 95 95

http://brandoffice.com.tr/

Tülay...