28 / 03 / 2024

Breeze De Mar Orlando fiyat listesi

Breeze De Mar Orlando fiyat listesi

Yüzde  64.5’lik kısmının satışının yapıldığı Breeze de Mar Orlando projesinde fiyatlar 114 bin dolardan başlıyor.

Breeze De Mar Orlando 90 bin 400 dolardan satışta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando projesi Türkiye'de satışa çıktı. Fiyatlar 90 bin 400 dolardan başlıyor.

Tadilat ruhsatı nedir? Tadilat ruhsatı nereden alınır?

Ev ya da farklı bir yapıda tadilat yapılması planlanıyorsa dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar mevcuttur. Bunlardan biri de İmar Yönetmeliği kapsamında yer alan tadilat ruhsatıdır. Tadilat yapmak isteyen ev veya iş yeri sahiplerinin bu ruhsatı alması önemlidir. Peki tadilat ruhsatı nedir?

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Maröge Özkan tarafından kuruldu.

Başakşehir Şahintepe'de imar barışı mağduriyeti!

Başakşehir Şahintepe'de "İmar Barışı"ndan faydalanan vatandaşlar, bölgenin riskli alan ilan edilmesi sebebiyle evlerini terk etmeye zorlandıkları için tepki gösterdi...

Nusret Suna: O binalar kentlerin kalbine bir saplanan hançer!

Kandilli’nin verilerine göre 6,9 şiddetinde deprem meydana gelen İzmir’de, ‘İmar Barışı’nın yolunu açtığı kaçak yapı başvurusu yeniden gündeme taşındı. İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Değerli konut vergisi ve bina yüksekliklerinde önemli değişiklik!

Resmi Gazete'de, İmar Kanunu'nda yapılan değişiklikler yayımlandı. Yapılan değişikliklere göre bina yüksekliklerine sınır getiridi ...

İmar Kanunu'ndaki değişiklik teklifi TBMM Genel Kurulu'nda!

TBMM'de İmar Kanunu'nda da değişiklikler içeren Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Teklifin tümü üzerindeki görüşmelere başlandı...

Uzungöl'de kaçak yapı avı!

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Karadeniz'in gözde turizm merkezle arasında yer alan Uzungöl'de, 'İmar Barışı' düzenlemesine aykırı yapıların yıkımı, geniş güvenlik önlemleri altında, ekipler tarafından devam ediyor.

Uzungöl'de yanlışlıkla yıkıldığını iddia edilen bina kaçak çıktı!

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'de, 'İmar Barışı'na aykırı 95 yapının yıkımı sırasında, sahibinin yanlışlıkla yıkıldığını iddia ettiği 2 katlı binanın da kaçak olduğu ortaya çıktı.

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Breeze de Mar Orlando'dan konut alanlar mağdur mu oldu?

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Denizli'de imar barışı kapsamında 142 milyon 964 bin TL tahsil edildi!

Denizli’de, ‘İmar Barışı’ kapsamında 30 Kasım itibari ile 106 bin 169 başvuru gekirken, tahsilat tutarının ise 142 milyon 964 bin TL olduğu açıklandı. 

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Denizli’de imar barışına 42 bin 916 başvuru yapıldı!

Denizli’de, ‘İmar Barışı’ kapsamında 42 bin 916 başvuru yapılırken, başvurulardan yapılan tahsilat tutarının ise 31 Ağustos itibari ile 48 milyon 340 TL olduğu açıklandı.

Breeze De Mar Orlando fiyat listesi Haberi

Breeze De Mar Orlando fiyat listesi

ABD’nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde hayata geçirilen Breeze de Mar projesinin yalı dairelerinin lansmanı bugün Shangri- La Bosphorus'ta gerçekleşti. Toplantıya Michale Prosser, GAOK Invest LLC CEO’su Gürkan Akpınar ve Harald Kanzia katıldı. Breeze de Mar projesinin ilk etabının 24 Aralık 2018’de tamamlanması planlanıyor. Projedeki konutların toplam yüzde  64.5’lik kısmının satışı yapıldı.

23 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen CNR Emlak Fuarın’da Serdar Ortaç ve Ebru Akel’in katılımı ile temel atma töreninin canlı yayın ile yapıldığı Breeze de Mar projesi, Disney Shop, Disney Eğlence merkezi, NASA Uzay Üssü gibi Orlando’nun outlet alışveriş ve eğlence merkezlerinin tam ortasında bulunuyor. Breeze de Mar Orlando projesinde konut fiyatları 114 bin dolar ile 2 milyon 450 bin dolar arasında değişiyor.

Breeze De Mar gayrimenkul projesinin tanıtım...