25 / 04 / 2024

Brooklyn Life ne zaman teslim

Brooklyn Life ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Brooklyn Life Kadıköy ne zaman teslim?

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı proje toplam 72 bin metrekare inşaat alanıns yayılacak. Proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Brooklyn Life Kadıköy ne zaman teslim?

Fikirtepe Brooklyn Life satılık!

Fikirtepe Brooklyn Life satılık konut teslimlerinin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 72 bin metrekare inşaat alanından oluşan projede dairelerin alanları 60 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Brooklyn Life Fikirtepe!

Brooklyn Life Fikirtepe 'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Arsa alanı 8 bin metrekare olarak belirlenen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi!

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi 431 adet daire 14 adet ticari üniteden oluşuyor. 8 bin metrekare alanda inşa edilecek projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Pana Yapı Kadıköy Brooklyn Life projesi geliyor!

Pana Yapı Brooklyn Life projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek. 72 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 431 adet konut ve 14 ticari ünite yer alacak.

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Doblo'yu Fiorino'yu bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 29 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenler Opel Combo Life'ın fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Opel Combo Life'ın fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life fiyat listesi 29 Ağustos 2022 fiyatları...

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 12 ay yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat

Tüm ticari araçları bırakın Opel Combo Life'taki 0 faiz fırsatına bakın! İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 0 faiz müjdesi geldi. Peki Opel Combo Life'ın güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Frezya Life ne zaman teslim?

Frezya Life projesi 10 katlı 3 bloktan meydana geliyor. DNY Dinay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 166 daire bulunuyor. Peki Frezya Life ne zaman teslim?

Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Afa İnşaat tarafından hayata geçirilen Mevlana Life projesi 34 adet daireden meydana geliyor. Peki Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Toplam 180 adet konuttan meydana gelen  Onur Life 180 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Peki Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 650 daire ve 25 mağazadan meydana gelen Up Life Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life'ın temeli atıldı!

Pana Yapı, yatırımcıları ve ev sahibi olmak isteyenleri buluşturduğu Brooklyn serisinde yer alan projelerinin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pana Yapı, genç ve dinamik şehirli konseptiyle şehre yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life projesinin de temelini attı.

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Evleri nerede?

Pana Yapı imzası taşıyan L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi, 431 daire ve 14 adet ticari birimden oluşuyor. Peki, Brooklyn Life Evleri nerede?

Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017!

Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de Pana Yapı tarafından inşa edilen Brooklyn Life evleri, 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İşte, Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017...

Brooklyn Life ne zaman teslim Haberi

Brooklyn Life ne zaman teslim

Daire büyüklüklerinin 60 metrekareden başlayıp 150 metrekareye kadar yükseldiği projede fiyat listesi ve ödeme koşulları henüz netleşmedi. 


Toplam 431 tane konut ve 14 tane ticari birimden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek.


İnşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.


Ortak seçenekleri arasında yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası, çocuk kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projenin toplam 72 bin metrekare inşaat alanından meydana gelecek.


http://panayapi.com/

Telefon: 444 80 11

Tülay...