29 / 03 / 2024

Brooklyn Life telefon

Brooklyn Life telefon

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Brooklyn Life'ın temeli atıldı!

Pana Yapı, yatırımcıları ve ev sahibi olmak isteyenleri buluşturduğu Brooklyn serisinde yer alan projelerinin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pana Yapı, genç ve dinamik şehirli konseptiyle şehre yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life projesinin de temelini attı.

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Evleri nerede?

Pana Yapı imzası taşıyan L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi, 431 daire ve 14 adet ticari birimden oluşuyor. Peki, Brooklyn Life Evleri nerede?

Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017!

Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de Pana Yapı tarafından inşa edilen Brooklyn Life evleri, 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İşte, Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017...

Fikirtepe Brooklyn Life iletişim!

Fikirtepe Brooklyn Life ev fiyatları 393 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 50 peşinattan sonra 24 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Brooklyn Life ev fiyatları!

Brooklyn Life ev fiyatları 393 bin TL'den başlayarak değişiyor. Brooklyn Life Fikirtepe'de teslimler Haziran 2018 yılında yapılıyor.

Brooklyn Life ödeme planı!

Pana Yapı imzasıyla hayata geçirilen Brooklyn Life projesi İstanbul Fikirtepe'de inşa ediliyor. Proje ödeme seçeneklerinde yeni yıla özel fırsatlar sunuyor.

Brooklyn Life Fikirtepe ödeme şekli!

431 konut ve 14 dükkandan meydana gelen Brooklyn Life Fikirtepe projesinde yeni yıla özel indirimler yapılıyor. İşte, Brooklyn Life Fikirtepe ödeme şekli...

Brooklyn Life Fikirtepe'de fiyatlar 393 bin TL'den başlıyor!

Brooklyn Life; yeni yıla Anadolu Yakasının kalbi Fikirtepe'de ev sahibi olarak girmek isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. Projede daire fiyatları 393 bin TL'den başlıyor.

Brooklyn Life projesinin temeli atıldı!

Fikirtepe’ye yeni bir ‘’Brooklyn’’ geliyor. Serisinin en yenisi Brooklyn Life’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Brooklyn Life’tan yeni yıl kampanyası!

Pana Yapı’nın hayata geçirdiği Brooklyn Life yeni yıl kampanyası kapsamında; yüzde 50 peşinat, bankasız, kefilsiz 24 ay yüzde 0 vadelendirme ile 393 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olurken baştan kazanmak isteyen herkesi davet ediyor.

Brooklyn Life'ta 72 ay vadeli yüzde 0 faiz fırsatı!

Pana Yapı, Fikirtepe’de ‘Brooklyn’ projelerine tam gaz devam ediyor. Şirket, Avrasya Tüneli’nin giriş ve çıkışına en yakın proje olarak dikkat çeken Brooklyn Life’ta 72 ay vadeli yüzde 0 faiz imkânı sunuyor

Brooklyn Life telefon Haberi

Brooklyn Life telefon

Daire büyüklüklerinin 60 metrekareden başlayıp 150 metrekareye kadar yükseldiği projede fiyat listesi ve ödeme koşulları henüz netleşmedi. 


Toplam 431 tane konut ve 14 tane ticari birimden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek.


İnşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.


Ortak seçenekleri arasında yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası, çocuk kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projenin toplam 72 bin metrekare inşaat alanından meydana gelecek.


http://panayapi.com/

Telefon: 444 80 11

Tülay...