24 / 04 / 2024

Brooklyn Park ön talepler bitiyor

Brooklyn Park ön talepler bitiyor

1 Mayıs'ta ön talepleri başlayan Brooklyn Park projesi için bugün son gün. Brooklyn Park projesinin ön talepleri bugün bitiyor. Proje Selimoğlu Group ve Pana Yapı iş birliği ile hayata geçiriliyor.

Brooklyn Life’ın ruhsat işlemleri tamamlandı!

Pana Yapı, Fikirtepe’de projelendirdiği 'Brooklyn' serilerine hız kesmeden devam ediyor. Brooklyn Park'tan sonra şimdi 'Brooklyn Life’ın ruhsatını alarak ön taleplerini satışa çeviren Pana Yapı, estetiğin fonksiyonellikle bir araya geldiği ideal bir yaşam projesini daha gerçekleştiriyor.

Brooklyn Park’ta 60 ay 0 faizle!

Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan ve Yeni Fikirtepe’nin en gözde projelerine imza atan Pana Yapı’nın Brooklyn Park projesinde toplam 731 konutve 13 ticari ünite yer alıyor.

Brooklyn Park ile şehrin içinde bahçe teraslı yaşam!

Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu seçeneklerle yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şehrin içinde bahçe teraslı yaşama olanak sağlayan Brooklyn Park’ta, en uygun ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi olmak mümkün.

Brooklyn Park’tan yüzde 0,95 faiz avantajı!

Brooklyn Park’ta ev hayal edenler için yepyeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler yüzde 0,95 faiz avantajı ile %25’lik peşinatlarını teslimde ödeme fırsatına kavuşuyor.

Brooklyn Park'ta Sevgililer Günü'ne özel 60 ay 0 faiz kampanyası!

Pana Yapı Sevgililer Günü’nde ev sahibi olmayı hayal eden çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde satış ofislerine davet ediyor. Brooklyn Park’tan ev almak isteyenler, devam eden ‘60 ay, 0 faiz’ kampanyası ile hayalindeki eve sahip olma imkanına kavuşacak.

Pana Yapı, Brooklyn Park'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Brooklyn Park'ta kampanya!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', başladığı yeni kampanyasında 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla yeni fırsatlar sunuyor. Fiyatlar 491 bin 832 liradan başlıyor.

Fikirtepe Brooklyn Park'ta 491 bin 832 liradan başlayan fiyatlarla!

Pana Yapı, Fikirtepe'de inşa ettiği Brooklyn Park projesi için yeni bir kampanya yaptı. Buna göre projeden konut olmak isteyenler evi simdi satın alıp ödemeyi teslimde yapabilecek.

Brooklyn Park’ta 491 bin 832 liraya!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, başladığı yeni kampanyasında ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla yeni fırsatlar sunuyor. Projede daire fiyatları 491 bin 832 liradan başlıyor.

Brooklyn Park'ta fiyatlar 491 bin liradan başlıyor!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, başladığı yeni kampanyasında ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla yeni fırsatlar sunuyor.

Brooklyn Park'ta ödemeler teslimde yapılacak!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', yeni kampanyası 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Brooklyn Park'ta bugün al teslimde öde kampanyası!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni Fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Pana Yapı Brooklyn Park'ta kampanya düzenledi!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi.2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlan projenin yüzde 60’ı tamamlanmış durumda.

Brooklyn Park ön talepler bitiyor Haberi

Brooklyn Park ön talepler bitiyor

1 Mayıs'ta ön talepleri başlayan proje, Kadıköy'ün Fikirtepe ilçesinde konumlandırılıyor.


Selimoğlu Group ve Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Brooklyn Park projesi için 14 Mayıs'ta lansman düzenlenecek.


 


1 Mayıs'ta ön taleplerinin başladığı proje için, bugün son gün. Brooklyn Park projesinin ön talepleri bugün sona eriyor. 


Brooklyn Park projesi toplu taşımaya yakınlığı açısından ulaşımda kolaylık sağlıyor. 2016 yılında açılacak olan Avrasya Oto Tüneli'nin girişine inşa edilecek olan proje, Marmaray'a, metrobüs hattına ve metro istasyonuna yakın konumda bulunuyor. 



Brooklyn Park iletişim

Telefon: 444 80 81

Web: http://brooklyn.com.tr/

Başak...