19 / 04 / 2024

BSH Grubu yatırım

BSH Grubu yatırım

BSH Grubu, 87 ülke ve 8 üretim tesisinin sorumluluğunu bağlayarak yeni bölgesel üs olarak seçtiği Türkiye’ye Ar-Ge için 200 milyon euro daha yatırım yapma kararı aldı.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gayrimenkule en çok ABD’liler ve Almanlar yatırım yaptı!

RE360 Gayrimenkul Buluşması'na katılan Jll Uluslararası Sermaye Grubu yöneticisi Fadi Moussalli, gayrimenkul sektörlerine en fazla yatırım yapan ülkelerin Almanlar ve ABD'liler olduğunu söyledi.

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

BSH Grubu yatırım Haberi

BSH Grubu yatırım

Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi BSH Grubu, yüksek performansından dolayı Türkiye’ye 87 ülkeyi bağladı. Grup, Çerkezköy tesislerinin de araştırma geliştirme üssü olarak gelişimi için 200 milyon euro yatırım yapacak. BSH’nın Türkiye CEO’su Norbert Klein, “2005 yılından bu yana Türkiye’ye 1 milyar euro yatırım yaptık. 2018’e kadar üretimi artırmaya yönelik 200 milyon euroluk daha yatırım yapacağız” dedi.


BSH Türkiye’nin önümüzdeki dönem hedeflerine ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan CEO?Norbert Klein, 2014’ün zor bir yıl olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:


Bize cesaret verdi


“Türkiye’deki toplam beyaz eşya üretimi yüzde 1, ihracat ise yüzde 5 büyüdü. BSH Türkiye’deki büyüme ise üretimde yüzde 17, ihracatta yüzde 22 oldu. Bu sonuçlar bizi Türkiye’de daha fazla yatırım yapma konusunda cesaretlendiriliyor. 2005 yılından bu yana Türkiye’ye 1 milyar euro yatırım...