25 / 04 / 2024

BSH Grubu yatırımları

BSH Grubu yatırımları

BSH Grubu, 87 ülke ve 8 üretim tesisinin sorumluluğunu bağlayarak yeni bölgesel üs olarak seçtiği Türkiye’ye Ar-Ge için 200 milyon euro daha yatırım yapma kararı aldı.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

İspanya'daki turizm yatırımlarının yüzde 18'i Doğuş Grubu'nun!

Akdeniz çanağının kuzeyinde yaptığı turizm yatırımlarını artıran Doğuş Grubu, tabiri caiz ise İspanya'nın “Kralı” oldu.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

The Marmara Grubu yatırımlarında New York’u seçiyor!

Habertürk Gazetesi yazarı olan Esen Evran bugünkü yazısında The Marmara Grubu'nun otel yatırımlarını anlattı. İşte The Marmara Collection CEO’su Hüseyin Öztürk'le bir araya gelen Evran'ın yazısı...

BSH Grubu yatırımları Haberi

BSH Grubu yatırımları

Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi BSH Grubu, yüksek performansından dolayı Türkiye’ye 87 ülkeyi bağladı. Grup, Çerkezköy tesislerinin de araştırma geliştirme üssü olarak gelişimi için 200 milyon euro yatırım yapacak. BSH’nın Türkiye CEO’su Norbert Klein, “2005 yılından bu yana Türkiye’ye 1 milyar euro yatırım yaptık. 2018’e kadar üretimi artırmaya yönelik 200 milyon euroluk daha yatırım yapacağız” dedi.


BSH Türkiye’nin önümüzdeki dönem hedeflerine ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan CEO?Norbert Klein, 2014’ün zor bir yıl olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:


Bize cesaret verdi


“Türkiye’deki toplam beyaz eşya üretimi yüzde 1, ihracat ise yüzde 5 büyüdü. BSH Türkiye’deki büyüme ise üretimde yüzde 17, ihracatta yüzde 22 oldu. Bu sonuçlar bizi Türkiye’de daha fazla yatırım yapma konusunda cesaretlendiriliyor. 2005 yılından bu yana Türkiye’ye 1 milyar euro yatırım...