25 / 04 / 2024

Bticino ev otomasyonu

Bticino ev otomasyonu

Bticino'nun her türlü ihtiyaca uygun çözümler sunan MyHOME ev otomasyonu, konforlu, güvenli, çevreye duyarlı ve interaktif yapısıyla son teknolojiyi evler ile buluşturuyor.

BTicino AIR serisi yaşam alanlarına zarafet katıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan İtalyan Bticino, 5 mm’den ince tasarımı ve şık görünüme sahip AIR serisiyle yaşam alanlarınıza farklılık ve zarafet katıyor.

BTicino ile evinizi yeniden tasarlayın!

Altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, konut , ev otomasyonu ve interkom sistemlerindeki yeni tasarımlarıyla göz dolduruyor.

BTicino anahtar priz serileriyle, evinizde İtalyan rüzgarı!

Air, Dikdörtgen ve Eliptik BTicino çerçeveler deri, alüminyum, lak, cam, taş, Swarovski ve ünlü İtalyan ev eşyaları ve mutfak ürünleri tasarım markası Alessi gibi farklı seçeneklere sahip

Bticino ev otomasyon sistemleri teknolojiyi evlerle buluşturuyor!

Bticino'nun her türlü ihtiyaca uygun çözümler sunan MyHOME ev otomasyonu, konforlu, güvenli, çevreye duyarlı ve interaktif yapısıyla son teknolojiyi evler ile buluşturuyor.

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu'nu tanıttı!

Legrand ve Bticino otel çözümleri misafirlerin konforunu arttırırken, otel işletmesini ve yönetimini kolaylaştıran en iyi çözümleri sunuyor. Entegre bir sistem olan Otel Odası Otomasyonu ile her şey tek bir merkezden yönetilebiliyor.

İtalyan Bticino Air serileri dekorasyonda fark yaratıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem birlikteliğine sahip İtalyan Bticino Air serileri şaşırtıcı derecede ince tasarımları ile ev ve ofislerinizin dekorasyonuna farklılık getirecek.

İtalyan BTicino'dan ev ve işyerlerine uygun Legrand anahtar priz serileri!

Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan ve estetiği ile göz dolduran İtalyan BTicino ev ve iş yerinize en uygun anahtar priz serilerini sizlerle buluşturuyor.

Legrand anahtar priz serilerini tanıtıyor!

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan İtalyan BTicino ev ve iş yerinize en uygun anahtar priz serilerini seçebileceğiniz platformunu sizlerle buluşuyor...

Ev otomasyonu yükselen değer olma yolunda ilerliyor!

Frost & Sullivan’a göre yenilik ve uygulanabilirlik ev otomasyonunun çok daha geniş bir kitleye açılmasını sağlıyor. Analistler bu gelişmenin büyük bir hızla pazarda ana akım ticari model olma yolunda ilerlediğine dikkat çekiyorlar...

Bticino, Axolute Eteris serisi ile sektörün gözdesi oldu!

Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi, elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan Bticino, Axolute Etèris serisi ile italyan tasarımını ve üstün teknolojiyi birleştiriyor

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Tiyes Evleri'nde 99 bin TL'ye! Ev alana otomobil hediye!

Gürpınar'da inşa edilen Tiyes Evleri'nde konut fiyatları 99 bin TL'den başlıyor, ev alana araba hediye ediliyor...

Bticino ev otomasyonu Haberi

Bticino ev otomasyonu

Bticino'nun gelişmiş ev otomasyon sistemi MyHOME, elektrik donanımı tasarımlarında kullanıcılara yenilikçi bir yöntem sunuyor.  Her türlü ihtiyaca uygun çözümler sunan MyHOME ev otomasyonu, konforlu, güvenli, çevreye duyarlı ve interaktif yapısıyla son teknolojiyi evler ile buluşturuyor.

Günlük hayatta kullanılan teknolojiyi evlere taşıyan Bticino MyHOME ev otomasyon sistemi, kullanıcıların tüm ihtiyaç ve isteklerine uygun olan bir evi hayata geçiriyor. Sağladığı konfor ve güvenlik ile yaşamı kolaylaştıran MyHOME, evlere getirdiği otomatik komutlar sayesinde tüm unutkanlıkların önüne geçiyor. 


Yeni Nesil Konut 

MyHOME ev otomasyon sistemi, ışıkların ve panjurların otomasyonu, sıcaklık ayarlaması, enerji yönetimi, ses yayını, hırsız alarmı, interkom sistemleri ve uzaktan kontrol gibi birçok işlevi kullanıcıyla buluşturuyor. Sistem kullanıcılarına zamanla istenilen küçük fonksiyonları değiştirilebilmenin yanında işlevselliği artıracak parçaları ekleme ve kullanımlarını değiştirme gibi mkanlar sunuyor. 


Enerji Tasarrufu

Elektirik...