27 / 04 / 2024

BTSO üyeleri

BTSO üyeleri

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 7’nci Meslek Komitesi üyeleri, BTSO tarafından hizmete açılan Enerji Verimliliği Merkezi’nde incelemelerde bulundu. MESYEB’i de ziyaret eden komite üyeleri her iki merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği kadro ve bölümler belli oldu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı! İşte kadro dağılımı ve aranan şartlar!

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı. Buna göre aranan şartlar ve alım yapılacak birimler de belli oldu. İşte detaylar…

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Amasya'da İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını ödedi!

Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını karşıladı...

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

İş GYO yönetim kurulu komite üyeleri!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte İş GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

BTSO inşaat sektörü temsilcilerinden Fas'a çıkarma!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi inşaat sektörü temsilcileri, yeni işbirlikleri için Fas'ta ziyarette bulundu. Heyet ayrıca Küresel Fuar Acentesi kapsamında Kazablanka/Rabat İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’ında incelemelerde bulundu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri hakkında dava!

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açıldı...

ENKA İnşaat TEİD üyeleri arasına katıldı!

2010 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bugün 140’a yakın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına ENKA İnşaat katıldı. 

BTSO'dan fiyat farkı kararnamesi çağrısı!

Döviz artışının getirdiği maliyetler hem özel sektörü hem de kamu ile ortak iş yapan müteahhitleri zor duruma soktu. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay,döviz fiyatlarındaki yükselişin kamu kurum ve kuruluşlarıyla kontratlı iş yapan firmaları olumsuz etkilediğini söyledi. 

BTSO üyeleri Haberi

BTSO üyeleri


BTSO’nun çalışmalarının odak noktasını oluşturan meslek komiteleri, sektörlerine ışık tutan çalışmalarına devam ediyor. Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu 7’nci Meslek Komitesi Başkanı Erdal Aktuğ, Meclis Üyesi Mümin Ceyhan ve komite üyeleri, BTSO tarafından BEBKA’nın destekleriyle 1 milyon 250 bin TL’lik bütçe ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) hayata geçirilen BTSO Enerji Verimliliği Merkezi’ne inceleyerek merkezin kısa vadede gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi aldı. BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şakir Umutkan ve Fahrettin Gülener’in de bulunduğu ziyarette, komite üyelerine merkezin amacı ve çalışma alanları gibi konularda sunum gerçekleştirildi.

BTSO’nun 16 Makro Projesi’nden birisi olan Yeşil Büyüme Projesi kapsamında kurulan Enerji Konseyi’nin talepleri doğrultusunda hayata geçirildiğini hatırlatan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, "Komitemizin ve Enerji Konseyimizin çalışmaları sonucu Türkiye’de gelişmekte olan enerji...