28 / 03 / 2024

Bülend Engin

Bülend Engin

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde faaliyet gösteren İÇDAŞ, Çelik Enerji tersane ve Ulaşım Sanayii'ne ait fabrika sahasındaki Biga Gümrük Müdürlüğü törenle açıldı.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Büyükgüngör tarafından kuruldu.

Uzmanlar o bölgeyi işaret etti!

İzmir'i vuran depremin ardından Marmara Bölgesi'nde bulunan aktif fay hatlarını işaret eden Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, korkutucu açıklamalarda bulundu.

Engin Er: Bursa için acilen deprem haritası çıkarılmalı ve plan hazırlanmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, "Bursa beklenen 7 büyüklüğündeki depreme her geçen gün yaklaşıyor. Büyükşehir Belediyesi ise hâlâ bir deprem haritası çıkarabilmiş değil" dedi.

Ünlü mimar Engin Artemel vefat etti!

ABD'de yaşayan ünlü Türk mimarı Engin Artemel Virginia'nın Alexandria bölgesinde 81 yaşında yaşamını yitirdi.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Engin Taşdemir: Belediye başkanları emlakçılık yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyeleri basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Meclis üyesi Engin Taşdemir, “Belediye yetkililerinin tek görevi sadece arsa satmak mı. Kendilerine emlakçılığı meslek edindiler” diye konuştu.

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan koltuğa Engin Tekintaş seçildi...

Bıra İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıra İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Parmak tarafından Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Engin Altan Düzyatan'dan Neslişah Alkoçlar'a villa jesti!

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Düzyatan eşine Çubuklu'dan 10 milyon TL'ye villa aldı..

İBB'nin bütçesi meclis gündemine taşındı!

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, 1994 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesine ve denetimine ilişkin olarak Bakan Süleyman Soylu'ya soru sordu..

Çanakkale Köprüsü Projesi kent ekonomisini canlandırdı!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Köprüsü Projesi ile kent ekonomisinin canlandığını açıkladı.

Bülend Engin Haberi

Bülend Engin

Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Biga Gümrük Müdürlüğü, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İÇDAŞ Genel Müdürü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir ve Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla açıldı.


Müdürlüğün açılması ile birlikte, 2003 yılından beri yük gemilerinin İÇDAŞ Limanı'nda gümrük işlemleri için bekleme süreleri en az 4-6 saat kısalmış oldu. Açılış törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çanakkale'nin coğrafi itibarıyla göz önünde bulundurulduğunda çok stratejik bir yerde olduğunu söyledi. Bakan Yazıcı, Çanakkale'deki gümrük merkezini 'Avrupa'ya açılan ilk kapılarımızdan bir tanesi" olarak tanımladı.


LOJİSTİKTE CAZİP OLACAK


Demir çelik ağırlıklı üretimin yapıldığı sahada gümrük işlemleri için Çanakkale Gümrük Müdürlüğü'ne gidiş geliş nedeniyle gemilerin...