04 / 05 / 2024

bulgaristan Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı ihalesi

bulgaristan Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı ihalesi

Bugüne kadar 126 ülkede 400 milyar dolarlık 10 bine yakın proje üstlenen Türk müteahhitleri, dünyayı inşa etmeye devam ediyor. Sadece son 1 hatfada 3 dev projeye imza atan müteahhitlere, Avrupa, Rusya ve Ortadoğu’dan teklif yağıyor...

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Pelin Akın Özalp kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pelin Akın Özalp'ın biyografisi...

Pelin Karahan ve eşi yeni evine taşındı!

Bir süredir Avrupa Yakası'nda ev arayan oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Anadolu Yakası'nda kalma kararı aldı. 

Sarten Ambalaj 10 milyon Euro'ya Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını aldı!

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Pelin Karahan Avrupa Yakası'na taşınacak!

Uzun zamandır ailesiyle Bodrum’da olan Pelin Karahan, geçtiğimiz gün Etiler, Ulus, Bebek arası mekik dokurken görüntülendi. Karahan'ın gün boyu gayrimenkul danışmanıyla 10’a yakın ev gezdiği, Avrupa Yakası'na taşınmak istediği öğrenildi.

Bulgaristan ve Hırvatistan'dan avroya geçiş adımı!

Bulgaristan ve Hırvatistan avro para birimine geçişin ilk aşaması olan Avrupa Döviz Kuru Mekanizması'na katıldı.

AB Hırvatistan ve Bulgaristan'ı Euro Bölgesi’ne almaya hazırlanıyor!

Avrupa Birliği (AB), Hırvatistan ve Bulgaristan'ı Euro Bölgesi’ne almak için ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Nihai karar verildiği takdirde her iki ülkenin 3 yıl sonra Euro Bölgesi’ne geçmesi bekleniyor.

Bulgaristan Şipka Tüneli'nin inşaatı için Türk firmalarından teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında bulunan karayolu tünelinin yapılması için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de bulunuyor.

bulgaristan Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı ihalesi Haberi

bulgaristan Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı ihalesi

Türkiye yurtdışında yıllardır başarılı işlere imza atan 44 müteahhitlik firmasıyla dünya inşaat liginde, Çin’den sonra ikinci sırada yerini koruyor. Türk müteahhitlik firmaları yurt dışında yaptıkları işlerle adından söz ettirmeye devam ederek, küresel pazarda süren durgunluğa rağmen 2019 yılı Ocak-Eylül döneminde yurtdışında 7.5 milyar dolar tutarında toplam 151 proje aldı.

İyi haberler geliyor

Posta Gazetesi’nden Gülten Uğurlu’nun haberine göre, özellikle Avrupa, Rusya ve Ortadoğu pazarı Türk firmaların yoğun faaliyette olduğu bölgeler. Önceki gün Enka, ABD’li ortağıyla Sırbistan’da 745 milyon Euro’luk (4.8 milyar lira) bir otoyol yapımı işini üstlendi.

Cengiz İnşaat’tan güzel bir haber geldi. Bulgaristan’da ‘en zor proje’ olarak ünlenen Elin Pelin-Vakarel Demiryolu Hattı ihalesini, Cengiz İnşaat-Duygu Mühendislik İş Ortaklığı kazandı.

9 şirket yarıştı

Zemin açısından zor bir bölgede olan ve mühendislik açısından dünyada...