24 / 04 / 2024

Bunol Beyaz Çimento Fabrikası

Bunol Beyaz Çimento Fabrikası

Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Çimento fiyatları cep yakıyor! Güncel beyaz ve gri çimento fiyatları ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan çimento fiyatları araştırılıyor. Güncel çimento fiyatlarındaki yükseliş sektörü etkilemeye devam ediyor. Çimento fiyatları resmen cep yakıyor. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 50 kg torba çimento fiyatı ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 çimento fiyat lis

Çimento fiyatları 2021!

Çimento fiyatları, çimentonun özelliklerine, türüne ve kullanılacağı bölgeye göre değişkenlik gösteriyor. Peki, 2021 yılında beyaz çimentonun fiyatı ne kadar? İşte çimento fiyatları 2021...

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Çimsa, İspanya'daki Bunol'un satın alma sözleşmesini imzaladı!

Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Sabancı Holding çimento devini satın aldı!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa'nın satın almak için görüşmeler yaptığı Meksikalı Cemex Espana S.A.'nın sahip olduğu Bunol Beyaz Çimento Fabrikası için imzalar atıldı. 

ABD’nin çimento ihtiyacının yüzde 7,5’ini Türkler karşılıyor!

Türk çimentocular özellikle katma değerli ‘beyaz çimento ile ABD’nin çimento ihtiyacının yüzde 7,5’ini karşılar hale geldi.

Çimsa’da formülün adı ile yeni bir dönem başlıyor!

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Çimsa çimento sektörüne örnek ve öncü oluyor!

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Rusya'da beyaz çimento sorunu yaşanacak!

Rusya’nın Türkiye’den ithal ettiği gri çimentoya yasak getirmesi durumunda Rusya pazarının fazla etkilenmeyeceği ancak beyaz çimentoda sorun yaşayacağı bildirildi.

Çimsa, Eskişehir'de çimento yatırımına hazırlanıyor!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikasında beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, bu yatırım için , 55 milyon dolar harcayacak.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolar!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Bu, şirketin 2015’teki ikinci büyük yatırımı.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor.

Bunol Beyaz Çimento Fabrikası Haberi

Bunol Beyaz Çimento Fabrikası

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Çimsa'nın yaptığı açıklamaya göre, şirket, beyaz çimentoda dünya lideri olarak dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden İspanya’nın Valencia kentindeki Bunol fabrikasının yaklaşık 180 milyon dolara satın almak için anlaşmayı imzaladı.

Açıklamada görüşleri yer alan Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı ve Çimsa Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka, Bunol fabrikasının imza sürecini tamamlayarak bir dünya lideri haline geldiklerini söyleyerek, “Sabancı olarak bugün, Türkiye’deki liderlik pozisyonumuzu uluslararası boyuta taşıdık. Satın alma süreçlerimizi tamamladık ve Çimsa ile artık dünya ligindeyiz. Dünyadaki gelişmeleri takip ederek, işlerimizi dünya standartlarında yöneterek, tecrübe ve birikimlerimizle küresel liderlik hedefliyoruz. Global liderliğimizi güçlendirmek amacıyla...