25 / 04 / 2024

Burçkale Yapı Green Village Şile 2 ofis

Burçkale Yapı Green Village Şile 2 ofis

Green Village Şile 2 fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Şile'de hayata geçirilecek projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Burak Karataş ve Çağhan Oğuz Karataş ortaklığında kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şinasi Öniz, Sefer Gezer, Kadir Garıcı ve Mustafa Emmioğlu ortaklığında kuruldu

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çisem Öztaş tarafından kuruldu.

Kale Gorup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Gorup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Shaar tarafından kuruldu. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire yakında bitiyor!

Burçlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, 86 daire ve 8 mağazadan oluşuyor. Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire çok yakında bitiyor..

Saklı Vadi Konakları'nda peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Burçlar Yapı imzası ile Çekmeköy'de yükselen Saklı Vadi Konakları'nda peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor..

Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

Çekmeköy'de Burçlar Yapı imzası ile yükselen Saklı Vadi Konakları'nda  ister aylık 2 bin 700 TL ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajı sunuluyor...

Saklı Vadi Konakları: Hem ormanın hem üniversitenin yanı başında! 

Burçlar Yapı’nın İstanbul’un en güzel semtlerinden Çekmeköy'de hayata geçirdiği Saklı Vadi Konakları projesi, hem ormanın hem üniversitenin yanı başında yükseliyor..

Burçkale Yapı Green Village Şile 2 ofis Haberi

Burçkale Yapı Green Village Şile 2 ofis

Burçkale Yapı imzası ile hayata geçirilen Green Village Şile 2 24 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 

Green Village Şile 2 fiyat listesi!

Green Village Şile 2'de daire fiyatları 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Çeşitli sosyal alanlara yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Şile'de yükseliyor.


Burçkale Yapı tarafından inşa edilen Green Village Şile 2'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tek katlı bahçeli, tek katlı teraslı ve dubleks konutlar bulunuyor. 


Burçkale Yapı  Green Village Şile 2  ofis

Telefon: 0 (533) 061 68 71

Web: www.greenvillagesile2.com

Ayşe Büşra...