26 / 04 / 2024

Burhan Ersoy galata kulesi mülkiyet açıklaması

Burhan Ersoy galata kulesi mülkiyet açıklaması

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin mülkiyet hakkına ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Selimiye Camisi'nin restorasyonu bu sene başlıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada Selimiye Camisi'nin restorasyonuna bu yıl başlanacağını dile getirdi.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

13 bin 500 vakıf kiracısı için yapılandırma başvuruları 28 Şubat'ta sona eriyor!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 13 bin 500 vakıf kiracısı için başvuru sürecinin 28 Şubat'ta sona erdiğini hatırlattı. 

İstanbul'daki tarihi eserlerin restorasyonu 2021'de tamamlanacak!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 2021 yılı hedefleri doğrultusunda, İstanbul'da Beyazıt, Fatih, Eminönü ve Sirkeci'de yer alan tarihi eserlerin restorasyonunun 2021 yılı içerisinde bitirmek için çalıştıklarını dile getirdi. 

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmaları Ekim'de tamamlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Galata Kulesi'ndeki çalışmaları denetledi.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: Kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi'nde gerçekleştirilen restorasyonda işlemlerin doğru olduğunu ancak kullanılan ekipmanların yanlış seçildiğini açıkladı...

Galata Kulesi’nin restorasyonuyla ilgili yeni açıklama!

Galata Kulesi’nin restorasyonu sırasında hilti kullanıldığıyla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından kulede basın açıklaması gerçekleştiren Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ve Kültür Varlıkları Genel Müdürü Gökhan Yazgan iddiaları yanıtlandırdı.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Galata Kulesi yorumu: Yapılan işlem doğru ama hiltinin kullanılması yanlış!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi'nde yürütülen restorasyon çalışmaları esnasında hiltiyle yapılan işleme dair konuştu. Bakan Ersoy, "Yapılan işlem doğru ve yapılması gereken bir işlem ama hiltinin kullanılması yanlış" dedi.

Mehmet Nuri Ersoy'dan 'Galata Kulesi' açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, ''Galata Kulesi’nin duvarları yıkılıyor'' şeklindeki iddiaların doğru olmadığını, kullanılan yöntemlerle ilgili firmaya yaptırım uygulanacağını söyledi.

Burhan Ersoy galata kulesi mülkiyet açıklaması Haberi

Burhan Ersoy galata kulesi mülkiyet açıklaması

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Vakıflar Genel Müdürlüğünde gerçekleştirdiği basın toplantısında, Vakıflar Haftası'nın bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sosyal medya üzerinden kutlandığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, vakfın iyilik, yardımlaşma, dayanışma ve sevgi hareketi olduğunu belirten Ersoy, "Genel Müdürlük, bugün yöneticileri hayatta kalmamış olan vakıfları yaşatmakla sorumludur." diye konuştu.

Ersoy, pandemi sürecinde de hizmetlerin kesintisiz sürdüğünü belirterek "Bugün kuru gıda dağıtımı olarak Bosna'ya ve Kıbrıs'a tırlarla kuru gıdalarımızı gönderiyoruz. Kuru gıda paketlerinin içine koyduğumuz mektuplarda da bu ikramların Osmanlı ve Selçuklu bakiyesi topraklarımızda kurulmuş vakıflarımızın ikramı olduğunu belirttik." dedi.

- "Şu anda mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü adına kaydedilmiş oldu"

Galata Kulesi'nin mülkiyet hakkına ilişkin açıklamalar da yapan Ersoy, vakıf yoluyla meydana gelip daha sonra vakıfların mülkiyetinden çıkarak hazine, belediye,...