26 / 04 / 2024

burhan ersoy kira geliri açıklaması

burhan ersoy kira geliri açıklaması

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Selimiye Camisi'nin restorasyonu bu sene başlıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada Selimiye Camisi'nin restorasyonuna bu yıl başlanacağını dile getirdi.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

13 bin 500 vakıf kiracısı için yapılandırma başvuruları 28 Şubat'ta sona eriyor!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 13 bin 500 vakıf kiracısı için başvuru sürecinin 28 Şubat'ta sona erdiğini hatırlattı. 

İstanbul'daki tarihi eserlerin restorasyonu 2021'de tamamlanacak!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 2021 yılı hedefleri doğrultusunda, İstanbul'da Beyazıt, Fatih, Eminönü ve Sirkeci'de yer alan tarihi eserlerin restorasyonunun 2021 yılı içerisinde bitirmek için çalıştıklarını dile getirdi. 

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: Kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Galata Kulesi’nin restorasyonuyla ilgili yeni açıklama!

Galata Kulesi’nin restorasyonu sırasında hilti kullanıldığıyla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından kulede basın açıklaması gerçekleştiren Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ve Kültür Varlıkları Genel Müdürü Gökhan Yazgan iddiaları yanıtlandırdı.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy: Galata Kulesi, Osmanlı kayıtlarında Kule-i Zemin Vakfı'na ait!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin mülkiyet hakkına ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

AVM'lerde kira indirimi uygulanması meclis gündeminde!

Koronavirüs salgını nedeniyle alışveriş merkezlerinin kapalı olduğu süre boyunca kira alınmaması veya kira indirimi uygulanmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

burhan ersoy kira geliri açıklaması Haberi

burhan ersoy kira geliri açıklaması

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Vakıflar Genel Müdürlüğünün Balıkesir'deki taşınmazlarının son durumuyla ilgili olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve belediyenin teknik ekibiyle basına kapalı toplantı yaptı.

Toplantıdan sonra Anadolu Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan Ersoy, Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak Türkiye'de Milli Emlak Genel Müdürlüğünden sonra en fazla taşınmaza sahip bir kamu kurumu olduklarını belirtti.

Bu taşınmazların da yüzde 25'e yakınının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi mücavir alanı içinde olduğunu dile getiren Ersoy, şöyle konuştu:

"Balıkesir'deki taşınmazlarımızla ilgili sorunlarımızı ve bununla ilgili imar çalışmalarını anlattık, bunları değerlendireceğiz. Vakıflar iki ayak üzerinde duruyor. Bir akar ayağı bir de hayrat ayağı var. Hayrat ayağında medreseler, camiler, külliyeler restore ediliyor, bunlara da bir kaynak gerekiyor. O kaynağı da biz akarlarımızla sağlıyoruz. Şimdi buradaki taşınmazların bir kısmı imar...