25 / 04 / 2024

bursa Akhisar Köprüsü

bursa Akhisar Köprüsü

Akhisar bağlantı köprüsü törenle hizmete açıldı. Yenice köprülü kavşağı ile Akhisar Mahallesi, yeni İnegöl bölgesinin trafik akışını sağlayacak olan bağlantı köprüsü ile Karadere taşkınları artık ulaşımı engellemeyecek

Akhisar Köprüsü'nün temeli atıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından Karadere üzerinde yapımına başlanan Akhisar Köprüsü'nün temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 milyon 320 bin TL'ye mal olacak köprünün 2014 Ocak ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Osmangazi Köprüsü'nün ücretlendirme sorunu TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, başta Osmangazi Köprüsü olmak üzere şehir içi ve şehirlerarası karayolları ve köprü geçişlerinde yapılan ücretlendirmelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü ile iki mahalle bağlandı!

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı.

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Körfez Köprüsü Türkiye'nin iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser!

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Osmangazi Köprüsü'nde son hazırlıklar tamam!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nun en önemli ayağını oluşturan ve Körfez’in iki yakasını birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü iki gün sonra trafiğe açılıyor.

Bursa Balat girişine yeni bağlantı köprüsü geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Yolu üzerindeki önemli noktalardan biri olan Balat’a girişi kolaylaştıracak yeni bağlantı köprüsüyle trafiğe nefes aldıracak.

İşte Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren sebep!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren "Hersek Lagünü", 113 kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

Bursa Vatan-Zafer Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Daha ulaşılabilir Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Gökdere üzeri ‘Vatan – Zafer Köprüsü’ ve yol bağlantısı, törenle hizmete açıldı.

bursa Akhisar Köprüsü Haberi

bursa Akhisar Köprüsü


İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Akhisar bağlantı köprüsü törenle hizmete açıldı. Yenice köprülü kavşağı ile Akhisar Mahallesi, yeni İnegöl bölgesinin trafik akışını sağlayacak olan bağlantı köprüsü ile Karadere taşkınları artık ulaşımı engellemeyecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "11 gün sonra yerel seçimler var. Bu akşam itibariyle seçim yasakları devreye giriyor. Bundan sonra herhangi bir resmi açılış töreni belediyeler açısından söz konusu değil. Hizmete açılması gereken o kadar çok projeler var ki, Allah nasip kısmet ederse, 31 Mart sabahından itibaren kaldığımız yerden devam ediyoruz açılışlara. Burası önemli bir nokta. Önemli bir çalışma. Hizmet aşkıyla çıktığımız uzun yürüyüşte, 10 yılı geride bıraktık. 10 yıl boyunca vaat değil, gerilim, bahane, mazeret değil, bütün İnegöl halkına ulaşan ve İnegöl'ün her metrekaresini kapsayan somut hizmetler, gözle...