25 / 04 / 2024

Bursa Çimento ürünleri

Bursa Çimento ürünleri

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento yeni bir ürettim hattı kuruyor. Firma bu doğrultuda ÇED Raporu hazırlanması için gerekli girişimlerde bulundu...

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Bursa Çimento Genel Müdürü görevden ayrıldı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Genel Müdür Mürsel Öztürk'ün 30 Mart 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, karşılıklı mutabakatla görevinden ayrılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bursa Çimento 120 milyon dolarlık yatırımla kapasitesini artıracak!

Bursa ve çevresinde devam eden altyapı projeleri için 120 milyon dolarlık yatırım yapan Bursa Çimento, 2017 yılına kadar kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Bursa'da süt ürünleri tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından; Süt ve Süt ürünleri işletme Tesisi kapasite artışı projesi için 15 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Bursa Çimento, kapasitesini iki katına çıkaracak!

Geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 7 artışla 1 milyon 575 bin ton çimento satışı gerçekleştirdiklerini belirten Bursa Çimento Genel Müdürü Mürsel Öztürk, iç satışı 1 milyon 430 bin ton olarak açıkladı.

Mine Çakır Bursa Çimento Bursa Çimento Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mine çakır Bursa Çimento Bursa Çimento Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu.

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elçin Şenan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Levent Ebulula Mardin Caddesi'nde kuruldu.

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, İsmail Topçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

11 .Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri Fuarı açıldı!

Türkiye'nin doğaltaş ve memerdeki zengin rezervleri CNR Natural Stone - 11 .Uluslararası Mermer, Doğal Tas Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"nda vitrine çıkarıldı. Fuar, Türkiye'nin duayen mimarlarını buluşturdu.

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aşkın Aslan, Zafer Çakır tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Bursa Çimento ürünleri Haberi

Bursa Çimento ürünleri

Bursa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nda; yeni bir üretim hattı kurulması ile ilgili çalışmaların başlatılmasına, bu doğrultuda ÇED Raporu alınması için gerekli girişimlerde bulunulmasına, konunun bir bütünlük içerisinde Yönetim Kuruluna getirilmesine ve nihai kararın Genel Kurul Toplantısı gündemine dahil edilerek Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar...