26 / 04 / 2024

Bursa gayrimenkul ihalesi

Bursa gayrimenkul ihalesi

Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü'ne ait olan gayrimenkul satışa çıkarıldı. 

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Bursa'da 3 taksitle KDV'den muaf gayrimenkul satılacak! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Beklenen tarih geldi! Bursa'ya ucuz ve yeni konutlar geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. TOKİ Bursa projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Bursa 142 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa'da kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa İli, Yenişehir İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bursa'da 30.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 733 bin 745 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri Bursa'da yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı'nın ihalesi dün gerçekleştirildi.

Bursa'da 9.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Kazımkarabekir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 290 bin 585 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Bursa gayrimenkul ihalesi Haberi

Bursa gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğünden:    

BUSKİ Genel Müdürlüğünün mülkiyetinde bulunan Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi, 7573 Ada, 2 Parsel no.lu 3.121,07 metrekare Taşınmazın, 26/11/2018 Pazartesi günü saat 0:00'da BUSKİ İhale Yönetmeliğinin 23’üncü maddesine göre Açık Teklif Artırma Usulü ile BUSKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda toplanacak İhale Komisyonunca satışı yapılacaktır.

Tahmin edilen bedel 12.500.000,00 TL’dir

İhaleye ait şartname ve ekleri Sırameşeler Mh. Avrupa Konseyi Bulvarı No: 4/10 16190 Acemler-Osmangazi/BURSA adresindeki BUSKİ Genel Müdürlüğü Ticaret İşleri Dairesi başkanlığında görülebilir ve KDV dahil 100,00 TL bedel karşılığında aynı adresten temin dilebilir.

İhaleye katılmak isteyen isteklilerden...