28 / 03 / 2024

Bursa Mustafakemalpaşa satılık arsa

Bursa Mustafakemalpaşa satılık arsa

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden 30.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Atariye ve Kavaklı mahallelerinde yer alan arsaları 30 milyon 733 bin 745 TL'ye satıyor...

Bursa'da 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da yer alan gayrimenkulü 3 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Bursa Mustafakemalpaşa'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Tepecik Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 4.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesi, İnebol Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 760 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Bursa'da 7.7 milyon TL'ye satılık 2 sanayi arsası!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da bulunan 2 sanayi arsasını satışa çıkardı. İhalesi 4 Ocak'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 7 milyon 720 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Mustafakemalpaşa'da 7.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa ihalesi!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'nın Ateriye Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 7 milyon 720 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Mustafakemalpaşa'da 7.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Atariye Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 7 milyon 720 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Mustafakemalpaşa'da 2.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 920 bin TL olarak belirlendi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Bursa'da 30.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 733 bin 745 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Bursa'da 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da yer alan gayrimenkulü 3 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Satılık konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre, satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Bursa Mustafakemalpaşa satılık arsa Haberi

Bursa Mustafakemalpaşa satılık arsa

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhane 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Gayrimenkullerin satış ihalesi 29 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki 31 arsa ile misafirhanenin fiyatları kaç lira? İşte ayrıntılar...

Bursa Mustafakemalpaşa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları 65 bin 600 TL'den başlıyor, 296 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor.

Satışa sunulan arsaların büyüklükleri 328 metrekare ile 4.205 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

İşte Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından verilen o...